نیروی انتظامی: سپاه؛ ضامن امنیت کشور است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از روز جمعه ایرنا از پایگاه خبری پلیس، در متن این بیانیه آمده است: این نهاد انقلابی از بدو پیروزی انقلاب اسلامی و در همه برهه ها، هماره نقش خود را به عنوان رکن رکین ‘امنیت ساز’ ایفا و اثبات کرده است و چه زیبا حضرت امام خمینی(ره) فرمودند: ‘اگر سپاه نبود، کشور نبود.’
این بیانیه می افزاید: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آنچنان در راه و تداوم ‘امنیت’ و ‘صیانت’ از کشور بی دریغ و جانانه تلاش کرده و خوش درخشیده است که همیشه مورد هجوم و هجمه دشمنان نظام و انقلاب بوده و هست تا جایی که مقام معظم رهبری در وصف این نهاد انقلابی و ارزشی فرمودند: ‘انقلابی زیستن و انقلابی ماندن بخش مهمی از کارنامه سپاه پاسداران است.’
این بیانیه می افزاید: امروز نقش بی بدیل نیروهای مسلح به ویژه سپاه پاسداران در صیانت از استقلال، امنیت، تمامیت ارضی و ارزش های دینی و ملی در سایه توجه و پیروی از فرامین فرمانده کل قوا مقام معظم رهبری حضرت آیت الله امام خامنه ای عزیز(حفظه الله) و پشتوانه مردمی، بر کسی پوشیده نیست تا جایی که پیشرفت و شکوفایی روز افزون این نهاد ولایی و ارزشی،دشمنان اسلام و انقلاب را نگران کرده است.
در این بیانیه آمده است، با تدابیر داهیانه مقام معظم رهبری و در سایه همکاری های نیروهای مسلح با یکدیگر، امروز شاهد توفیقات روز افزون سپاه در عرصه های نظامی، دفاعی و امنیتی هستیم و توانمندی سپاه با حضور نیروهای متعهد، انقلابی و متخصص و رویش شهید ‘حججی ها’ رعشه بر دل دشمنان و بدخواهان کشور و نظام اسلامی افکنده است.
این بیانیه با اشاره به سخنان فرمانده نیروی انتظامی مبنی بر اینکه ‘اقدام خصمانه و سرشار از نفرت آمریکا علیه بزرگترین نهاد ضد تروریستی یعنی سپاه؛ سند محکم موفقیت های سپاه و استیصال دشمنان است، می افزاید: حمایت از این نهاد ولایی، ارزشی و انقلابی ‘اعتقاد و باور ملی و مردمی’ است و هیچ حرکت خصمانه ای مانع از توفیقات روزافزون سپاه نخواهد شد.
در بیانیه نوشته شده است، سپاه پاسداران قدرت برتر ضد تروریستی در جهان و در خط مقدم مقابله با توطئه هاست.
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پایان یادآور می شود؛ نیروهای مسلح اعم از سپاه پاسداران سلحشور، ارتش غیرتمند، نیروی انتظامی مقتدر، بسیج مردمی و … تا همیشه تاریخ با حرکت در خط ولایت و گوش به فرمان مقام عظمای ولایت برای صیانت و حفاظت از آب، خاک، امنیت و ناموس کشور، تا پای جان ایستاده اند.
اجتمام ** 7268**1569
تنظیم: مهناز بیرانوند ** انتشار: علی حبیبی
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »