به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایرنا، شهر رودان روز جمعه شاهد خلق حماسه عظیم حسینی و روز حج ابراهیمی مادران شیر دلی بود که به یاد ظهر عاشورا شیرخوارگان خود را بر سر دست ها گرفته و نوای لای لای اصغرم سر دادند.
همایش بزرگ شیرخوارگان حسینی همزمان با نخستین جمعه ماه محرم در اجتماع باشکوه و در میان حزن و اندوه عاشقان و عزاداران حسینی در مسجد جامع شهر رودان برگزار شد و عزاداران با برگزاری آیین های عزاداری با چشمانی اشک آلود و قلب هایی اندوهگین در رثای سرباز شش ماهه کربلا مرثیه غم سرودند.
در این آئین سراسر نور و معنویت که با حضور دو هزار نفر از شیرخوارگان حسینی در رودان برگزار شد، نذرنامه حضرت علی اصغر (ع) قرائت شد.
شهرستان ولایی رودان با بیش از 124 هزار نفر جمعیت در 90 کیلومتری شرق شهرستان بندرعباس، مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
7196/7408 * خبرنگار: طیبه رحیمی * انتشار: محمد جهانگیریان

پایگاه میدانی «بعثت» در روستای برنطین رودان راهاندازی شد
هرمزبان –
پایگاه میدانی «بعثت» در دهستان برنطین با هدف تبدیل شور مردمی به یک سازمان منسجم، به فعالیت خود ادامه میدهد.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













