فرودگاه های بندرعباس و قشم 31 شهریور سه ساعت بسته می شود

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایرنا، محمود امانی بنی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: زمان برخاستن تمامی پروازهای فرودگاه های نام برده شده در 31 شهریور از ساعت هفت و 30 دقیقه تا 10و 30 دقیقه به ساعت های دیگر تغییر یافته است.
وی ادامه داد: مسافران برای برنامه ریزی سفر های خود و مراجعه به این فرودگاه ها پیام های شرکت های هواپیمایی که برای ایشان ارسال می شود را مورد توجه قرار دهند.
مسافران می توانند برای کسب اطلاع از وضعیت پرواز خود با شماره تلفن های ١٩٩ و٠٧٦٣٣٦١١٠٢٠ و ٠٧٦٣٣٦١١٠٣٠ در بندرعباس و شماره تلفن های 07635335000 تا 07635335005 در جزیره قشم ارتباط تلفنی برقرار کنند.
رژه هوایی به مناسبت سالروز آغاز تهاجم نظامی گسترده رژیم بحث عراق در سال 59، آغاز هشت سال جنگ تحمیلی و هفته دفاع مقدس بر فراز آب های خلیج فارس و تنگه هرمز در برابر چشم های نظامیان بیگانه حاضر در منطقه برگزار می شود.
3219/7408
خبرنگار: عزت الله معمارباشی ** انتشار: محمد جهانگیریان

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *