۲۰دانش‌آموز بسیجی دختر در اردوهای طرح هجرت ۳جزیره هرمز حضور دارند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، مهدی سلامتی صبح چهارشنبه در حاشیه بازدید از طرح هجرت ۳ در جمع خبرنگاران بیان داشت : این طرح فرهنگی و اجتماعی همزمان با سراسر کشور در ایام تعطیلات تابستانی با شرکت دانش آموزان بسیجی در دبیرستان ‌های دوره اول و دوم این جزیره در حال اجرا است.

فرمانده حوزه مقاومت شهدای هرمز اظهارداشت: در این طرح فرهنگی و اجتماعی ۲۰ دانش ‌آموز دختر مشارکت فعال دارند.

وی با بیان اینکه طرح هجرت دانش آموزی در قالب اردوهای ۱۰روزه برگزار می‌شود عنوان کرد: این طرح با هدف تربیتی و فرهنگی و در راستای حرفه ‌آموزی، غنی ‌کردن اوقات فراغت و ایجاد زمینه برای مشارکت دانش آموزان در طرح های اقتصاد مقاومتی اجرا می شود.

سلامتی با اشاره به اجرای طرح هجرت ۳ در مدارس این جزیره افزود: هم اکنون این طرح در ۶ مدرسه پسرانه و در سه مدرسه دخترانه توسط حوزه بسیج دانش آموزی خواهران این جزیره اجرا می شود.

وی اضافه کرد: در طرح هجرت ۳، این مدارس بهسازی، مرمت، زیباسازی و رنگ آمیزی شده و برای استفاده دانش آموزان در سال تحصیلی جدید آماده می شود.

فرمانده حوزه مقاومت شهدای هرمز با گرامیداشت حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس دانش آموزان هرمزگانی بیان داشت : دانش آموز نخبه بسیجی مرحومه زهرا زرنگاری یکی از دانش آموزان فعال در این طرح های بود که دانش آموزان حاضر دراین طرح اکنون با یاد و نام این دانش آموز فقید در این طرح مشغول به فعالیت هستند.

دشمنان به دنبال انحراف نوجوانان و جوانان ما هستند

مدیر آموزش وپرورش منطقه ای هرمز در ادامه با اشاره به برگزاری اردوهای طرح هجرت ۳ در جزیره هرمز گفت: آموزش و پرورش از توانمندی دانش‌آموزان در عرصه‌های متفاوت برای بهسازی و زیباسازی فضاهای آموزشی و پرورشی در ایام اوقات فراغت استفاده می شود.

علی بمپوریان در خصوص برپایی اردوهای طرح هجرت در بخش هرمز اظهار داشت :هرساله با همکاری اداره آموزش و پرورش، حوزه مقاومت شهدای هرمز ، بسیج سازندگی و بسیج دانش‌آموزی هرمز اردوهای طرح هجرت ۳ درایام اقات فراغت دانش آموزان برگزار می‌شود.

بمپوریان با بیان اینکه در طرح هجرت ۳ بیشتر به دنبال تقویت فرهنگ کار و تلاش، اشتغال بین نوجوانان و جوانان هستیم بیان کرد: در طول اجرای این طرح برنامه‌های فرهنگی و اعتقادی نیز برگزار می‌شود.

مدیر آموزش وپرورش هرمز بیان داشت : نوسازی و زیبا سازی فضای مدارسجزیره هرمز از جمله نقاشی فضای ساختمان مدارس، کلاس ها، راهرو ها، زیبا سازی داخل مدارس، نقاشی با توجه به مقطع تحصیلی و رنگ آمیزی زمین های ورزشی در مدارس این جزیره انجام شده است.

بمپوریان عنوان کرد: طرح هجرت ۳ علاوه بر غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان، مهارت های مختلفی را در زمینه کسب و کار و کارگروهی به آنان می آموزد.

وی خاطر نشان کرد: بسیج دانش اموزی با اجرای طرح هجرت ۳ در راستای حرفه آموزی، کمک به مناطق محروم، آشنایی دانش اموزان با کار گروهی و خدمت رسانی نقش موثری در تربیت موثر انان دارد.

بمپوریان اظهارداشت : دشمنان به دنبال انحراف نوجوانان و جوانان هستند و می خواهند جهاد و کار جهادی را از جوانان ما بگیرند و با اجرایی کردن طرح هجرت ۳ نقشه دشمن را ناکام می کنیم.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »