هرمزبان:گروه فعالیتهای قرآنی: مدیر طرح قرآنی الحافظون گفت: خوشبختانه به وسیله مردم روستا بشاگرد و علاقه ای که نسبت به امور قرآنی دارند، این شهرستان را از بعُد قرآنی به حدی تقویت کردیم که در کشور به عنوان قطب قرآنی محسوب می شود.

بشاگرد در کشور به عنوان قطب قرآنی محسوب می شود

حسن زارعی مدیر طرح قرآنی الحافظون در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآنی(ایکنا) از هرمزگان، با اشاره به برگزاری سومین دوره حفظ قرآن کریم در بشاگرد گفت: این دوره سومین سال خود را تجربه می کند. در سال های اول و دوم ۵۰ نفر و در حال حاضر در امسال ۴۰ نفر زیر نظر موسسه قرآنی بیت النور هرمزگان برگزار شد.

وی افزود: ۱۰ نفر از حافظین که در سال قبل حضور در دوره بودند موفق به حفظ کل قرآن شدند. در این دوره برنامه های حفظ قرآن، مفاهیم و تجوید برگزار شد. برنامه های متنوعی نظیر اردوی مشهد مقدس و برنامه های ورزشی برای تقویت روحی و معنوی بچه ها نیز مد نظر بود.

زارعی عنوان کرد: هر چند که برنامه ها در منطقه محروم بشاگرد به سختی و با کمبود های فراوانی  انجام می شود ولی خوشبختانه به وسیله مردم روستا و علاقه ای که نسبت به امور قرآنی دارند، بشاگرد را از بعد قرآنی به حدی تقویت کردیم که در کشور به عنوان قطب قرآنی محسوب می شود.

وی با بیان اینکه امیدواریم که حافظین قرآن بشاگرد در عرصه های بین المللی حاضر شوند، گفت: دوره های قرآنی که در روستا های بشاگرد به صورت منسجم برگزار شده است، حتی برخی از شهر های بزرگ از انجام آن عاجز هستند.

زارعی با بیان اینکه به وسیله قرآن خیلی از معضلات اجتماعی و دردها را می توان رفع کرد افزود: اهمیت قرآن و معارف قرآن جزء اعتقاد دینی ما است و باید به دنبال ترویج آن در بین آحاد مردم باشیم.

وی خاطر نشان کرد: بشاگرد در سال های آینده با جوانان قرآنی که تربیت شده اند این قابلیت را دارا است که در شهر های اطراف نیز حضور موثری داشته باشد. با وجود کمبود امکانات بیشترین افراد بیکار در استان جز این منطقه هستند. این یک موفقیت بزرگی است که از شهرهای دیگر استان و حتی کشور به این منطقه می آیند و با مردم اینجا زندگی می کنند و درد فقر و محرومیت این مردم را از نزدیک لمس می کنند.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *