مطالعه و یادگیری مستمر در میان نومعلمان ضروری است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایسنا، محمود مهر محمدی در دومین همایش دانش آموختگی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان استان با اشاره به اینکه مطالعه مستمر نو معلمان در حوزه تخصصی آنان بسیار مهم است، گفت: برای کسب اقتدار و مرجعیت از لحاظ حرفه ای، باید نو معلمان آگاهی های خود را افزایش دهند و در حوزه های خارج از تخصص خود نیز مطالعه داشته باشند.
 
وی به نو معلمان توصیه کرد که برای کنترل استرس و فشار کاری در دوره‌های آموزشی مدیریت استرس شرکت کنند و از دستاوردهای علمی در این زمینه نهایت استفاده را داشته باشند.
 
وی تاکید کرد: فرصت های رشد و بالندگی به دست نومعلمان و همکاران آنان شکل می گیرد و باید به طور فعالانه فرصت‌ها را برای رشد حرفه‌ای خود درست هدایت کنند و خود فرصت ساز باشند.
 
مهر محمدی، به عضویت در شبکه های ارتباطی و پشتیبانی حرفه ای تاکید کرد و افزود: مشارکت و عضویت در چنین گروه هایی در ابتدای مسیر شغلی معلمان  اثر گذار است و حتی نو معلمان می توانند شبکه‌های جدیدی را بسازند و فعالیت کنند.
 
وی بیان کرد: محیط های آموزشی الگوهای فرهنگی و رفتارهای آموزشی و تربیتی خاصی دارند که به تدریج و با اقدامات سنجیده و سازمان یافته می توان در آن ها تحول ایجاد کرد و تاثیر مثبتی گذاشت.
 
وی با اشاره به اینکه نومعلمان مراجع قدرت و مدیران آموزشی را به رسمیت بشناسند، ادامه داد: تقویت رابطه شخصی، عاطفی و نیز تعاملات اجتماعی بین معلمان و مدیران باید در اولویت کار معلمان باشد و برای بهبود و گسترش روابط تلاش کنند.
 
مهر محمدی خاطرنشان داد: شناسایی مراجع قدرت اجتماعی محلی و استفاده از ظرفیت و تجارب آنان برای تحقق اهداف حرفه ای نو معلمان می تواند در مسیر شغلی تعیین کننده باشد و در جهت رفع موانع گام برداشت.
 
وی یاد آور شد: تعامل با والدین دانش آموزان یک فرصت ارزشمند برای معلمان است که می توان والدین را با جریان های نوآورانه همراه کرد.
 
وی با اشاره به اینکه نباید ارزش معلمی را به پول و مسائل مالی گره زد، افزود: نو معلمان این شغل را وسیله ای برای امرار معاش نبینید و ارزش حقیقی آن با ارزش اعتباری و پولی قابل مقایسه نیست.
 
وی تاکید کرد: همراهی با جریان تحول ارتباطات و تکنولوژی برای کسب مرجعیت بسیار مهم است و از سویی معلمان نباید خود را دانای کل نشان دهند بلکه با نهایت صداقت و غم خواری در پی حل مسائل و مشکلات دانش آموزان باشند.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »