راه اندازی ۷ پایگاه های فرهنگی، اجتماعی در ۷ نقطه زنجان

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری مهر و به نقل از تبلیغات اسلامی استان زنجان، حجت‌الاسلام مسعود صفی یاری اظهار داشت: آسیب های اجتماعی مسئله روز است که نباید از آن عبور کرد،بر اساس آموزه های دینی و معرفتی، زندگی پاک و سالم با مبناهای درست و معرفتی است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی هم به دنبال زندگی افراد بر اساس آموزه های دینی و معرفتی بود،تصریح کرد: این نوع زندگی برگرفته از فرهنگ دینی و اسلامی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان خاطرنشان کرد: داشتن چنین جامعه ای نیازمند هزینه های بسیاری است که نظام اسلامی در دوران دفاع مقدس و عرصه های مختلف این هزینه ها را پرداخت کرده است.

صفی یاری ادامه داد: برنامه های کلان دشمنان در عرصه های مختلف تهدیداتی را در این بستر ایجاد کرده است.

وی با اشاره به ورود مقام معظم رهبری به موضوع آسیب های اجتماعی، ادامه داد: حل این مشکلات و مدیریت و اصلاح ساختار سبک زندگی از سوی ایشان مطرح شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود:نوع نگاه، تعابیر و مطالبات مقام معظم رهبری در این زمینه ویژه است که برای مسئولان، حاکمیت، دولت و مردم وظیفه انگیز می‌شود.

صفی یاری بیان داشت: اقدام به موقع می تواند از آسیب های جلوگیری کند که در این زمینه مقام معظم رهبری این موضوع را به زلزله تشبیه کرده اند.
وی با اشاره به اینکه وزارت کشور اقدامات و اعتبارات مناسبی را در زمینه حل آسیب های اجتماعی انجام داده است، افزود: دستگاه های فرهنگی و اجتماعی در زمینه مقاوم سازی اجتماعی مسئولیت هایی را برعهده گرفته اند که باید پاسخگو باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه موج آفرینی باید در خصوص آسیب های اجتماعی صورت گیرد،افزود: موج آفرینی، مطالبه گرایانه در این خصوص باید رسانه ها دنبال کنند.

صفی یاری ادامه داد: پنج اولویت در زمینه آسیب های اجتماعی مشخص شد که استان ها نیز اولویت های خود را در این زمینه باید اعلام می کردند.

وی با بیان اینکه اعتیاد، حاشیه نشینی، نقاط بحرانی شهری، فساد اخلاقی و طلاق به‌عنوان آسیب های اولویت دار ابلاغ شده است،افزود: ستاد اجتماعی در هر استانی شکل گرفته است که هم افزایی دستگاه های فرهنگی و اجتماعی در قالب این ستاد انجام شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه در سال گذشته شورای اجتماعی استان تشکیل شده است،یادآور شد: در بدنه شهرستان ها نیز مطالعات فراگیر آغاز شد و نقاط حادثه خیز در همه شهرهای استان شناسایی شد.

صفی یاری بیان داشت: از ابتدای سال جاری عملیات در هفت نقطه شهر زنجان آغاز شد و تمرکز فعالیت های فرهنگی و اجتماعی با محورهای تعریف شده در هفت نقطه اسلام آباد،بی سیم،سایان، خان دره، کوی فاطمی، کوی شهدا و کوی چمران انجام شد.

وی با بیان اینکه در هر منطقه یک پایگاه فرهنگی و اجتماعی راه اندازی شده است، افزود: پایگاه های هفتگانه روحانی محور هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان ادامه داد: پیشگیری از ناهنجاری ها، کاهش آسیب های اجتماعی، ارتقای امنیت اخلاقی، ایجاد همبستگی دینی،تقویت احترام به قانون و ترویج فرهنگ قانون گرایی، اهتمام در ترویج سبک زندگی ایرانی – اسلامی و پوشش حداکثری تبلیغات دینی از اهداف مهم اجرای این طرح محسوب می‌شود.

صفی یاری بیان داشت: در این مناطق در پنج حوزه فقر فرهنگی و معنوی،اعتیاد،فساد اخلاقی،فروپاشی خانواده، خشونت، قانونگریزی مورد توجه است.

وی با اشاره به اینکه تا پایان سال جاری ۲۱ برنامه در این هفت نقطه، در قالب ۸۷۳ فعالیت اجرایی می‌شود،افزود: راه اندازی بوستان های معرفت جزو نخستین برنامه ها در این نقاط است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان ادامه داد: تعظیم شعائر دینی،تغذیه فکری و محتوایی مستمر،طرح شکوفه های قرآنی،راه اندازی و حمایت از خانه های قرآنی،جشنواره ها و مسابقات فرهنگی و قرآنی و توانمند سازی اقشار مختلف از دیگربرنامه های این طرح محسوب می‌شود.

صفی یاری از اجرای طرح پیوندهای عاطفی خبر داد و گفت: اعزام نخبگان و اعزام عمومی برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده است.

وی ساماندهی تشکل های دینی و معرفتی در ۶۸ تشکل از دیگر برنامه ها است، افزود: حمایت از مشاوره های دینی،برگزاری نمایشگاه های فرهنگی و اجتماعی، آشنایی با اعتیاد و پایگاه های سبک زندگی اسلامی در این مناطق پیش بینی شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اعتبار ۷۰۰ میلیون تومان برای اجرای این طرح در شهر زنجان، بیان داشت: تا کنون ۳۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »