راه اندازی ۷ پایگاه های فرهنگی، اجتماعی در ۷ نقطه زنجان

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری مهر و به نقل از تبلیغات اسلامی استان زنجان، حجت‌الاسلام مسعود صفی یاری اظهار داشت: آسیب های اجتماعی مسئله روز است که نباید از آن عبور کرد،بر اساس آموزه های دینی و معرفتی، زندگی پاک و سالم با مبناهای درست و معرفتی است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی هم به دنبال زندگی افراد بر اساس آموزه های دینی و معرفتی بود،تصریح کرد: این نوع زندگی برگرفته از فرهنگ دینی و اسلامی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان خاطرنشان کرد: داشتن چنین جامعه ای نیازمند هزینه های بسیاری است که نظام اسلامی در دوران دفاع مقدس و عرصه های مختلف این هزینه ها را پرداخت کرده است.

صفی یاری ادامه داد: برنامه های کلان دشمنان در عرصه های مختلف تهدیداتی را در این بستر ایجاد کرده است.

وی با اشاره به ورود مقام معظم رهبری به موضوع آسیب های اجتماعی، ادامه داد: حل این مشکلات و مدیریت و اصلاح ساختار سبک زندگی از سوی ایشان مطرح شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود:نوع نگاه، تعابیر و مطالبات مقام معظم رهبری در این زمینه ویژه است که برای مسئولان، حاکمیت، دولت و مردم وظیفه انگیز می‌شود.

صفی یاری بیان داشت: اقدام به موقع می تواند از آسیب های جلوگیری کند که در این زمینه مقام معظم رهبری این موضوع را به زلزله تشبیه کرده اند.
وی با اشاره به اینکه وزارت کشور اقدامات و اعتبارات مناسبی را در زمینه حل آسیب های اجتماعی انجام داده است، افزود: دستگاه های فرهنگی و اجتماعی در زمینه مقاوم سازی اجتماعی مسئولیت هایی را برعهده گرفته اند که باید پاسخگو باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه موج آفرینی باید در خصوص آسیب های اجتماعی صورت گیرد،افزود: موج آفرینی، مطالبه گرایانه در این خصوص باید رسانه ها دنبال کنند.

صفی یاری ادامه داد: پنج اولویت در زمینه آسیب های اجتماعی مشخص شد که استان ها نیز اولویت های خود را در این زمینه باید اعلام می کردند.

وی با بیان اینکه اعتیاد، حاشیه نشینی، نقاط بحرانی شهری، فساد اخلاقی و طلاق به‌عنوان آسیب های اولویت دار ابلاغ شده است،افزود: ستاد اجتماعی در هر استانی شکل گرفته است که هم افزایی دستگاه های فرهنگی و اجتماعی در قالب این ستاد انجام شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه در سال گذشته شورای اجتماعی استان تشکیل شده است،یادآور شد: در بدنه شهرستان ها نیز مطالعات فراگیر آغاز شد و نقاط حادثه خیز در همه شهرهای استان شناسایی شد.

صفی یاری بیان داشت: از ابتدای سال جاری عملیات در هفت نقطه شهر زنجان آغاز شد و تمرکز فعالیت های فرهنگی و اجتماعی با محورهای تعریف شده در هفت نقطه اسلام آباد،بی سیم،سایان، خان دره، کوی فاطمی، کوی شهدا و کوی چمران انجام شد.

وی با بیان اینکه در هر منطقه یک پایگاه فرهنگی و اجتماعی راه اندازی شده است، افزود: پایگاه های هفتگانه روحانی محور هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان ادامه داد: پیشگیری از ناهنجاری ها، کاهش آسیب های اجتماعی، ارتقای امنیت اخلاقی، ایجاد همبستگی دینی،تقویت احترام به قانون و ترویج فرهنگ قانون گرایی، اهتمام در ترویج سبک زندگی ایرانی – اسلامی و پوشش حداکثری تبلیغات دینی از اهداف مهم اجرای این طرح محسوب می‌شود.

صفی یاری بیان داشت: در این مناطق در پنج حوزه فقر فرهنگی و معنوی،اعتیاد،فساد اخلاقی،فروپاشی خانواده، خشونت، قانونگریزی مورد توجه است.

وی با اشاره به اینکه تا پایان سال جاری ۲۱ برنامه در این هفت نقطه، در قالب ۸۷۳ فعالیت اجرایی می‌شود،افزود: راه اندازی بوستان های معرفت جزو نخستین برنامه ها در این نقاط است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان ادامه داد: تعظیم شعائر دینی،تغذیه فکری و محتوایی مستمر،طرح شکوفه های قرآنی،راه اندازی و حمایت از خانه های قرآنی،جشنواره ها و مسابقات فرهنگی و قرآنی و توانمند سازی اقشار مختلف از دیگربرنامه های این طرح محسوب می‌شود.

صفی یاری از اجرای طرح پیوندهای عاطفی خبر داد و گفت: اعزام نخبگان و اعزام عمومی برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده است.

وی ساماندهی تشکل های دینی و معرفتی در ۶۸ تشکل از دیگر برنامه ها است، افزود: حمایت از مشاوره های دینی،برگزاری نمایشگاه های فرهنگی و اجتماعی، آشنایی با اعتیاد و پایگاه های سبک زندگی اسلامی در این مناطق پیش بینی شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اعتبار ۷۰۰ میلیون تومان برای اجرای این طرح در شهر زنجان، بیان داشت: تا کنون ۳۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »