پرداخت ۵میلیارد وام های توانمندسازی به مددجویان کمیته امداد قشم

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، غلامرضا غلامی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: پرداخت ۵ میلیارد و ۷۸۰ میلیون ریال وام های توانمندسازی به مددجویان کمیته امداد جزیره قشم با اختصاص سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال وام اشتغال و دو میلیارد و ۸۰ میلیون ریال وام کارگشایی ( وام ضروری ) توسط صندوق امداد ولایت از اعتبارات امدادی  به ۱۰۸ نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد از ابتدای سال تا کنون پرداخت کرد.

مدیر کمیته امداد شهرستان قشم با بیان اینکه توانمندسازی و خوداتکایی خانواده های نیازمند و محروم از مهم ترین اهداف این نهاد است گفت : کمیته امداد با فراهم کردن زمینه خودکفایی افراد مستعد اشتغال تحت حمایت با اهداء تسهیلات لازم درطرح های خودکفایی (خوداشتغالی)، مشاغل خانگی(توان افزایی) و کارانگیزی که نقش مهمی در جهت توانمند سازی آنان ایفا می کند.

مدیر کمیته امداد شهرستان قشم به اختصاص پنج میلیارد و ۷۸۰ میلیون ریال وام های توانمندسازی به مددجویان طی امسال اشاره کرد و افزود : کمیته امداد جزیره قشم با اختصاص سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال وام اشتغال و دو میلیارد و ۸۰ میلیون ریال وام کارگشایی ( وام ضروری ) توسط صندوق امداد ولایت از اعتبارات امدادی  به ۱۰۸ نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد از ابتدای سال تا کنون پرداخت کرد.

وی با اشاره به اینکه وام کارگشایی ( ضروری ) با هدف حل مشکلات خانواده‌های تحت حمایت پرداخت می شود، افزود: تسهیلات قرض‌الحسنه کارگشایی به منظور رفع مشکلات درمانی ، تحصیلی ، مسکن ، معیشت وسایر نیازهای مددجویان پرداخت می‌شود.

غلامی ارائه آموزش های شغلی به مددجویان را از دیگر فعالیت های این نهاد برشمرد و بیان کرد : ارائه آموزش های شغلی در زمینه های مهارت آموزی، پایدارسازی، حرفه آموزی، کارآفرینی با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای  و سایر دستگاه های مرتبط در امر آموزش کارآموزان از جمله اقدامات حوزه اشتغال و خودکفایی است.

مدیر کمیته امداد شهرستان قشم  افزود: این آموزش ها به منظور ارتقاء سطح آگاهی ، علمی  و مهارت های فنی و حرفه ای مددجویان برگزار شد. حدود دو هزار و ۶۰۰ خانوار در این جزیره تحت حمایت کمیته امداد قشم هستند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »