دیگر علاقه‌ای به بازیگری ندارم/ آغاز فیلمبرداری «گروکان» از جنوب شرقی ایران تا ترکیه

محمود دینی بازیگر و تهیه‌کننده سینما در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، در ارتباط با خبری که چندی پیش در ارتباط با کارگردانی او برای فیلمی با عنوان «گروگان» در رسانه‌ها منتشر شده بود،‌ گفت: در حال حاضر بهتر است که وارد جزئیات و روند ساخت این فیلم نشوم چرا که هنوز با افرادی که در حال گفت‌وگو هستم به نتیجه مشخصی نرسیده‌ام چرا که آنها هر کدامشان در یک پروژه سینمایی مشغول به کار هستند به همین دلیل با کمی تأمل پیش می‌رویم تا دوستان کارشان تمام شود.

بازیگر فیلم سینمایی «گاومیش‌ها» در ارتباط با فاصله‌ فعالیت کاری‌اش طی این سال‌ها در سینما،‌ گفت: متأسفانه مشکلاتی پیش آمد که باعث شد تقریباً فاصله قابل توجهی بین حضور من در سینما بیفتد. روزی ما در خواست مجوزی کردیم مبنی بر اینکه ما هم می‌توانیم تلویزیونی در خارج از کشور داشته باشیم اما با سیاست‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی خودمان، در آن زمان 8 ماه طول کشید تا این مجوزها صادر شود و طی این مدت با همراهی افراد دغدغه‌مند در حوزه فرهنگ یک هزینه 3 میلیاردی تأمین شد، اما بدون مقدمه و در همان ابتدای کار که می‌خواستیم همه چیز را شروع کنیم جریاناتی پیش آمد که هنوز این شبکه کارش را شروع نکرده و شکل نگرفته بود به یکباره مجوزها باطل شد و یک جنجال درست شد.

وی در ادامه افزود: طی این مدت واقعاً هَم‌و‌غممان این بود که بدهی‌های مردم را پرداخت کنیم و از این نوع کار هم دوری کردیم، اما به هر حال بعد از بازپرداخت هزینه‌ها توانستیم نفسی بکشیم و روی پا بایستیم به هر حال ما غیر از این کار در حرفه دیگر تخصص نداریم، اما از وزارت ارشاد و اداره کل حراست‌مان نیز تشکر دارم که کمک کردند این مشکل برطرف شود. واقعاً طی این مدت بیگناه و مظلوم و بی‌آنکه  خبری در ارتباط با این موضوعات در جای انعکاس پیدا کند ایستاده بودیم و تلاش می‌کردیم هزینه‌ها را به دوستان برگردانیم تا بتوانیم دوباره به کار ابتدایی خودمان در عرصه تولید فیلم برگردیم. 

بازیگر سریال به یاد ماندنی «آینه عبرت»، گفت: دیگر به بازیگری  علاقه‌ای ندارم و برای بازی در این فیلم با دوستان حرفه‌ای و شناخت شده صحبت کردم که در حال حاضر مشغول به کار هستند و امیدوارم یک کار خوب و آبرومند که در قد و قواره خودمان باشد انجام دهیم نه می‌خواهیم آن بالاها بپریم و نه پایین‌تر از چیزی که باید بایستیم، امیدوارم یک کاری تولید کنیم و دوستان در وزارت ارشاد با ما نیز همکاری داشته باشند که به نوعی جبران سرمایه‌ای که از بین رفت شود. در آن دوران دوستانه به ما کورکورانه مجوز دادند و بعد از آن پای مجوزشان نیز نایستادند که منجر به ضرر شدند. فیلمبرداری این فیلم سینمایی جنوب شرقی ایران آغاز می‌شود که چند شهر را در داخل در برمی‌گیرد و برای ضبط برخی از صحنه‌ها نیز باید به ترکیه برویم.

دینی به تازگی پروانه ساخت «گروگان» را دریافت کرده و قصد دارد نیمه ابتدایی سال فیلم را کلید بزند.

«گروگان» همان طور که از نامش هم برمی‌آید ماجرای یک گروگان‌گیری را روایت می‌کند و سناریوی آن برآمده از یک ماجرای واقعی است که اخیرا در جنوب ایران رخ داد؛ ماجرای یک گروگان‌گیری که ریشه‌های آن به یکی از کشورهای همسایه می‌رسید و در واکنش به آن حضور یک گروه ویژه برای ضربه زدن به گروگان‌گیران رخ داد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »