مجری کاهش آسیب های اجتماعی در هرمزگان مشخص نیست

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری مهر، به نقل از استانداری هرمزگان، بهروز اکرمی در نشست کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان هرمزگان با بیان اینکه حل مشکل آسیب های اجتماعی نیازمند اقدام و عمل است اظهار داشت: در حوزه تحلیل  و علل یابی، اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری به عنوان یک دستگاه ستادی و راهبردی با تلاش و صرف زمان زیاد توانسته اسناد علمی و پژوهشی ارزشمندی را در زمینه پیشگیری و کاهش طلاق و همچنین کاهش سوء مصرف مواد مخدر در استان تهیه کند.

وی اضافه کرد: این اسناد طی جلسات کارشناسی به صورت تخصصی تدوین و بارها اصلاح مجدد شده است تا به مرحله کمی و اقدامات عملی مشخص برسد.

وی گفت: هم اکنون در این اسناد وظایف تمامی دستگاه های مرتبط به صورت مجزا و مشخص آورده شده است اما همچنان به جای ارائه گزارش اقدامات انجام شده، شاهد تحلیل و ریشه یابی آسیب های اجتماعی هستیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان با بیان اینکه علل یابی و تحلیل ها صورت گرفته و امروز زمان اجرا است تاکید کرد: تمامی دستگاه های اجرایی که در سند بالا دستی کاهش طلاق و سوء مصرف مواد مخدر دارای وظیفه هستند در اسرع وقت برنامه های عملیاتی برای اجرای وظایف خود تعریف کرده و اقدامات لازم را انجام دهند.

اکرمی به نشست ها، کمیته ها، کارگروه ها و ستادهای متعدد و مختلف اشاره کرد و بیان داشت: این حجم جلسات قسمت بیشتر زمان مدیران را به خود اختصاص می دهد در حالیکه زمانی می توان این کارگروه ها را مثبت ارزیابی کرد که منتج به نتیجه عملی باشند.

وی یادآور شد: اگر قرار است در استان هرمزگان اتفاقی بیافتد و شاهد رشد و پیشرفت و بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی باشیم، نیازمند ایده های خلاقانه ای هستیم که قابل اجرا و عمل باشد نه اینکه به صرف ارائه یک پیشنهاد باقی بماند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »