امام جمعه قزوین: دستگاه قضا نماد اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر قزوین ضمن تبریک هفته قوه قضائیه افزود: قضات شریف دستگاه قضا وظیفه خطیری برعهده دارند و باید در حکم، رفتار، اخلاق و منش، عدالت علوی را به درستی اجرا کنند.
وی در ادامه گفت: مبانی قوه قضائیه در جمهوری اسلامی ایران بر ‌اساس اسلام شکل گرفته و حقوق مردم نیز منطبق بر موازین اسلامی وضع می‌شود و این مهم زمینه گسترش روزافزون عدالت در جامعه را فراهم کرده است.
حجت الاسلام عابدینی با اشاره به فرمایش های مقام معظم رهبری در خصوص قوه قضائیه، افزود: معظم له حمایت و تایید خود را نسبت به عملکرد دستگاه قضایی نشان دادند و تذکرانی را نیز در خصوص احیا و استیفای حقوق عامه یعنی حقوق عموم مردم دادند که باید مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام عابدینی، کمک به ایجاد امنیت را از مهم ترین وظائف قوه قضائیه نام برد و گفت: وجود امنیت سد راه هرگونه تجاوز و تعدی به حقوق انسانها بوده و اجازه اهانت به آنها را نمی دهد.
به گفته خطیب نماز جمعه قزوین، نقش قوه قضاییه کلیدی است، چرا که بخشی از تحقق عدالت به برخورد و عملکرد قوه قضاییه برمی گردد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین تاکید کرد: قوه قضائیه باید با قاطعیت تمام با مظاهر فساد و تبعیض برخورد کرده و انتظارهای ملت را در این خصوص برآورده سازد.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر برخورد با قانون شکنان تاکید کرده و فرمودند که عامران به معروف و ناهیان منکر باید مورد حمایت دستگاه قضایی قرار گیرند، اظهار کرد: زمین خواری و ربا خواری از مصدایق بارز منکر هستند و دستگاه قضا در استان در این زمینه همانند گذشته باید با متخلفان برخورد جدی و قاطع داشته باشد تا شاهد تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری باشیم.
حجت الاسلام عابدینی افزود: ما در استان قزوین از یاران قضائی چشم یاری داشتیم و خصوصا در عرصه های حیف و میل و زمین خواری که امیدواریم با جدیت با این تخلف ها برخورد شود.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود خواستار شفاف سازی نسبت به قراردادهای نفتی با کشورهای خارجی شد و افزود: مردم باید در جریان این قراردادها قرار بگیرند.
حجت الاسلام عابدینی تصریح کرد: باید نسبت به انعقاد قرارداد با کشورهایی که همیشه بدخواه ما بوده واکنش نشان داد بنابراین مسئولان در این زمینه باید همواره از رهنمودهای مقام معظم رهبری تبعیت کنند و آنها را سرلوحه اقدام های خود قرار دهند.
امام جمعه قزوین افزود: باید به جای اتکا به خارج، برای رونق اشتغال و تولید کشور به سرمایه ها و نیروهای داخلی خود متکی باشیم.
وی در پایان گفت: آویزان شدن به ریسمان پوسیده شرک و کفر استکبار نفاق انگلیس و آمریکا سرنوشتی جز سقوط در ورطه نابودی و قعر جهنم و نفرین خانواده شهدا در بر نخواهد داشت.
7389*3013
خبرنگار: نسرین رحیمی**انتشار دهنده: رضا اولادی

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کمپرسور هوا اگر با گاز دیگری کار کند منفجر میشود.

سوال: آیا امکان استفاده از کمپرسور هوا به جای کمپرسور گاز پیرولیز (گاز طبیعی – متان) وجود دارد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »