پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری و جمع آوری قرائت های قرآنی

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری مهر،احمد ابوالقاسمی مدیر شبکه رادیویی قرآن گفت: یکی از اساتید مصری از رادیو قرآن مصر گله می کرد و می گفت رادیو قرآن مصر تلاوت قاریان مطرح را فقط پخش می کرد و برنامه ای برای ضبط این آثار نداشت و حالا منبع خاصی از آن شاهکارهای غیر قابل تکرار نداریم فکر می کنم این اتفاق در چندسال آینده برای ما هم بیفتد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه نسل قاریان خوب ما نسلی هستند که از یک سر اتصال دارند به قاریان اصیل مصری مثل استاد مصطفی اسماعیل، استاد منشاوی، استاد عبدالباسط، استاد شعیشع، استاد عبدالفتاح، استاد محمود علی البنا و از سوی دیگر توان تلاوت های به روز را هم دارند، وقتی این نسل به پایان برسد نسل بعدی بخاطر انقطاعی که بینشان هست شور و هیجان و حس و حال را در تلاوت های خود نخواهند داشت.به همین خاطر رادیو قرآن در صدر وظایف خودش پیگیری می کند که بتواند به بهترین نحو این آثار گرانبهایی را که در چند سال آینده توسط این نسل ارائه خواهد شد ، خیلی خوب رصد، جمع آوری و ضبط کند تا گنجینه ای ماندگار برای جامعه باقی بماند .

وی اظهار امیدواری کرد که نسل های بعدی به این توانمندی برسند و اگر این اتفاق نیافتد، تلاوت های خوب را در کشور از دست می دهیم و در آینده نه چندان دور نسل های بعدی از ما گله خواهد داشت.

ابوالقاسمی ادامه داد:در حال حاضر روزی دهها تلاوت خوب اصیل و با کیفیت عالی انجام می شود که کسی نمی تواند جمع آوری و ضبط کند و لازمه اش این است که در رادیو علاوه بر ضبط، ایجاد زمینه لازم را برای آنها را داشته باشیم.

وی تصریح کرد :برای همین بایستی برنامه هایی تولید کنیم و سمت و سو و جهت برنامه ها به سمتی باشد که اقبال عمومی از طرف آحاد مردم هم به سمت تلاوت صورت بگیرد که این میدان و عرصه برای قاریان خوب ایجاد می شود و ما این کار بزرگ را انجام می دهیم.

مدیر شبکه رادیویی قرآن همچنین ارتقاء سطح کیفی و ضبط تلاوت ها را از مهمترین اقدامات پیش روی این شبکه دانست و گفت: در سالهای اخیر ما با تغییر ذائقه ی مردم و شنونده های ایرانی روبرو هستیم و وظیفه داریم ذائقه ی مردم را از انحرافی که ایجاد شده با پخش تلاوت های فاخر به سمت تلاوت های اصیل برگردانیم.

وی در پایان با اشاره به مطالبات رهبری تصریح کرد:یکی از مطالبات ایشان حفظ حد و مرزهای تلاوت اصیل است و تأکید ایشان بر تمرکز در تلاوت هایی که معیار و اصالت آن تلاوت به سمت معنامحوری و ارائه و خواندن آیات الهی است، نه هنرهای تزئینی و پرداختن به هنرهای صوتی که خیلی متداول شده است و رسیدگی به دغدغه ی حضرت آقا وظیفه ی همه ی دستگاه ها و در رأس آن رادیو قرآن است و ما تمام تلاش خود را برای به ثمر رساندن این تکالیف انجام خواهیم داد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »