هدف دشمن ایجاد فاصله از اصل و ارمان های نظام است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از  خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین حسین توسلی، در خطبه های نماز جمعه این هفته پردیس ضمن سفارش به تلاش خود و دیگر نمازگزارن به اینکه با رفتن از این دنیا دست خالی نباشیم و با اشاره به زودگذر بودن دنیا و ظواهر مردم را به تقوا دعوت کرد.
وی با اشاره به حضور با شکوه مردم پردیس در راهپیمایی روز قدس و نماز عید فطر از مردم و همه تلاش گران مهیا کننده مراسم تشکر کرد.
توسلی با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری با پنج محور اظهار داشت: محور اول شناخت کامل امام در ان زمان و  مقام معظم رهبری در زمان کنونی از امت است و به ماندگاری حماسه قدس در دنیا اشاره کرد.
وی محور دوم طبق منویات رهبری را نسبت به تشکیل دولت دوازدهم دانست و گفت: دولت باید همت کند و کارهای فراوان در پیش رو را به انجام برساند.

خطیب جمعه پردیس، محور سوم را اشاره رهبری به اشتغال جوانان و تولید داخلی بیان کرد و افزود: ما به شدت در داخل کشور هم با تولید داخلی مشکل داریم و هم در مسئله اشتغال جوانان دارای معضل هستیم.

توسلی محور چهارم را کار فرهنگی دانست که همراه با محور پنجم در هم امیخته است که طبق فرموده رهبر از کارهای مهم بر زمین مانده کار فرهنگی است و افزود: ما با خلل و فرج و عیب و نقص های فراوان فرهنگی روبرو هستیم، شرایط زندگی ما و دهه شصتی ها مشخص بود و ابزار و فناوری و اینترنت و فضاهای مجازی دیروز وجود نداشتند و تنها منبع مردم منبر بود.
وی اظهار داشت: الان بیش از ۵۰ الی ۶۰ شبکه رسمی تلویزین در کشور وجود دارد و بیش از این مقدار شبکه های رادیویی و بیشتر از تمام اینها شبکه های مجازی که غوغایی است و هم اکنون مزاج جامعه و جوانان ما تغییر کرده است و ما نمیتوانیم با همان وضع قدیم جوانان را اداره کنیم لذا حالا که ما در یک خلا عظیم فرهنگی قرار گرفته ایم کار فرهنگی بسیار مهم است.
خطیب جمعه پردیس با توجه به بحث اتش به اختیار مقام معظم رهبری گفت: این بحث که دچار تحلیل های داخلی و خارجی شد و هرکس یک نوع تحلیل و بررسی کرد، سیاسی و جبهه گیری و حذف نهاد و جنگ داخلی از جمله تعبیر و تفسیرها بود ولی کسی به تعبیر و تفسیر صحیح نرسید که همین خلل و فرج فرهنگی بود و اجازه تام به همه احاد دولت و ملت داده شد که هرکس در زمینه فرهنگی در چارچوب قانون هر کاری می تواند انجام دهد.
حجت الاسلام والمسلمین توسلی در پایان بیان داشت: برخی به کارهای پیش پا افتاده می چسبند که همان خواسته دشمن است، مثلا همین شایعات انتخابات که میگفتند اگر فلان اقا بیاید پیاده روها را جدا میکند و برخی مسائل دیگر که هدف دشمن است که ما را با انها سرگرم کند و از اصل نظام و ارمان های فاصله بدهد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »