تفاهمنامه بیمه تکمیلی فرهنگیان با سه بیمه‌گذار/صرفه‌جویی در هزینه‌کرد آموزش‌وپرورش

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم، فخرالدین دانش آشتیانی در مراسم معارفه مدیرکل جدید آموزش‌وپرورش شهر تهران اظهار کرد: در جهت سیاست تمرکز‌زدایی برخی از اختیارات ستاد به استان‌ها تفویض  شده است، این تفویض اختیار باید از سطح مدیران استان‌ها به مدیران مناطق ادامه یابد و مدیران مناطق هم این مسئولیت‌ها را به مدارس واگذار کنند چرا که مدارس محور اصلی تعلیم و تربیت هستند.

دانش آشتیانی با بیان اینکه هیچ اصراری برآماده‌سازی مدارس برای بازگشایی در سال تحصیلی جدید در قالب پروژه مهر نیست، ادامه داد: فعالیت‌های مربوط به بازگشایی مطلوب مدارس، طی بخشنامه‌ای به استان‌ها و مناطق تفویض شده است و مدیران مدارس موظفند، اقدامات اجرایی در این زمینه را به نحو احسن انجام دهند و مدیران کل نیز ناظر این فرآیند هستند ضمن آنکه لازم است در سطح استان و مناطق، کمیته‌ای به این امر اختصاص داده شود.

وزیر آموزش وپرورش در باره سند تحول بنیادین گفت: یک کارگروه  در سطح وزارتخانه مأموریت دارد با همکاری شورای عالی آموزش وپرورش، اهداف و سیاست‌های هر حوزه در راستای عملیاتی کردن سند را مشخص کند.اعتبارات تخصیص یافته در چارچوب برنامه مبتنی بر سند تعریف شده است.

دانش آشتیانی با بیان اینکه ستاد برنامه وبودجه در سطح وزارتخانه تشکیل شده است، عنوان کرد: کمیته برنامه و بودجه نیز زیر نظر این ستاد تعریف شده است و وظیفه اینها مشخص کردن برنامه حوزه‌های مختلف سازمان‌ها و معاونت‌های تابعه است.

وی با اشاره به این مطلب که ردیف‌های بودجه متناسب با انتظارات سند تحول بنیادین تدوین شده است، یادآورشد: لازم است، ستادی در استان‌ها در چارچوب این برنامه‌ها و متناسب با اهداف وسیاست‌ها تدوین شود و این جریان به منطقه و مدرسه نیز تسری یابد.

وزیر آموزش وپرورش با اعلام اینکه از زمان تصدی وزارت وی، بالغ بر 11 هزار میلیارد تومان از مطالبات فرهنگیان پرداخت شده و مبلغی در حدود 500 هزارمیلیارد باقی مانده است، خاطرنشان کرد: براساس تفاهمی که با سازمان مدیریت به عمل آمده و به استان‌ها نیز ابلاغ شده است، استان‌ها باید در هزینه‌کردها، صرفه جویی کنند و  بهینه مصرف کردن را در دستورکار خود قرار دهند و هر مبلغی که از محل صرفه جویی عاید شود، در خود استان هزینه خواهد شد.

دانش آشتیانی از پرداخت بدهی شرکت‌های بیمه که طرف قرارداد بیمه تکمیلی کارکنان هستند، خبر داد و گفت: براساس تفاهم نامه منعقده با 3 شرکت دانا، معلم و ایران ، استان‌ها می‌توانند با یکی از این  3 شرکت، قرارداد منعقد کنند.

وزیر آموزش وپرورش با اشاره به موضوع  درآمدزایی در آموزش وپرورش  تأکید کرد: در بودجه 96  مجوز تبدیل به احسن شدن املاک و مستغلات و حتی حق تغییرکاربری داده شده است که این  امر می‌تواند برای استان‌ها درآمدزایی داشته باشد.

وی با اشاره به اعطای مجوز تأسیس مدارس غیردولتی به مناطق اظهار امیدواری کرد از این طریق گام مؤثری در حذف بوروکراسی اداری برداشته شود.

دانش آشتیانی با تأکید بر توسعه بخش فنی و حرفه‌ای و کاردانش و انتظار رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور مبنی بر توسعه این بخش که کمک شایانی به امر اشتغال و تولید خواهد کرد، تصریح کرد: براساس برنامه ششم توسعه، 50 درصد ظرفیت آموزشی باید به سمت فنی وحرفه‌ای و کاردانش سوق داده شود که این امر بسترساز اشتغال و تولید در کشور خواهد بود.

در پایان این مراسم احکام جدید علیرضا کمرئی به عنوان سرپرست اداره کل ارزیابی عملکرد و پاسخ گویی به شکایات  وزارت آموزش وپرورش و عباسعلی باقری به عنوان سرپرست اداره کل آموزش وپرورش شهر تهران اعطا شد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »