آتش به اختیار رمز اصلاح آسیب‌ها،عمل به قانون و احساس مسئولیت است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدصادق اکبری پنجشنبه شب در نشست شورای بسیج حقوقدانان استان هرمزگان اظهارداشت: مطالبه به حق مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) در استفاده از تعبیر آتش به اختیار؛ رمز اصلاح آسیب‌ها، عمل به قانون ، احساس مسئولیت در انجام وظیفه و جلب مشارکت عمومی در عرصه های مختلف اجتماعی است.

حجت الاسلام اکبری از اقدام هوشمندانه و به هنگام  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در هدف‌گیری مقر تروریست‌های تکفیری صهیونیستی در  استان دیرالزور سوریه قدردانی کرد و خاطرنشان کرد: این اقدام مقتدرانه ضمن تسکین عواطف و کاهش آلام خانواده شهداء و جانباختگان عملیات تروریستی اخیر، ضربه ای مهلک به گروهک داعش وارد ساخت  و همچنین حامل پیامی آشکار و هشداری جدی  برای حامیان جریان های تروریستی در منطقه به ویژه رژیم مرتجع و سفاک سعودی ،رژیم  غاصب صهیونیستی و استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا است.

رئیس شورای بسیج حقوقدانان استان هرمزگان در جریان این نشست که با محوریت بررسی سند آموزشی ۲۰۳۰ و  بیانات اخیر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) و استفاده از  تعبیر آتش به اختیار خطاب به  افسران جنگ نرم  برگزار گردید اظهارداشت: آنچه به عنوان سند ۲۰۳۰ مطرح شد، یقیناً مورد تأیید نظام  جمهوری اسلامی ایران نیست، زیرا در این سند مواردی وجود دارد که با آرمان های انقلاب، ارزشهای اسلامی، اصول قانون اساسی، اسناد بالادستی و اهداف عالیه و مترقی نظام مغایر است که در این سند از آن عدول  شده است و خوشبختانه با دوراندیشی و اقدام حکیمانه مقام معظم رهبری از دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی خارج شد تا از تحمیل عواقب و خسارات جبران ناپذیر آن جلوگیری شود .

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تصریح کرد: با توجه به تجارب کشور از اینگونه ارتباطات با مجامعی که موضعی خصمانه و مشخص علیه نظام اسلامی را تعقیب می کنند و با توجه به تأکیدات داهیانه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) لازم است، متولیان نظام آموزشی و فرهنگی کشور بیش از پیش هوشیار بوده و برای خنثی سازی برنامه‌های دشمن، اقدامات لازم را به عمل آورند.

حجت الاسلام والمسلمین اکبری با اشاره به اینکه توجه به جوشش فکری، آرمانگرایی و آرمان خواهی در چارچوب قانون؛ موضوعی است که همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی (مد ظله العالی ) می باشد افزود: موضوع «آتش به اختیار» که در فضای  اجتماعی کشور مورد تعبیرها و تفسیرهای  گوناگون قرار گرفته است در واقع مطالبه گری به حق رهبر معظم انقلاب اسلامی از تمامی مسئولین به منظور اصلاح آسیب ها، عمل به قانون و جلب مشارکت عمومی در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجرایی و نظارتی کشور است. 

 رئیس شورای بسیج حقوقدانان استان هرمزگان در پایان یادآور شد: مفهوم کلیدی از تعبیر آتش به اختیار بودن که  مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) در فرمایشات اخیر خود به زیبایی  بیان نموده اند در واقع به معنای توجه به  این  نکته است که مردم در مقابل هجمه فرهنگی، اقتصادی و سیاسی دشمن باید حضوری جدی و فعال داشته باشند و دوشادوش مسئولین و متولیان امر در جهت رفع آسیب های موجود مشارکت کنند.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »