مدیریتی منسجم ضبط و پخش مراسم جزءخوانی قرآن را متولی باشد

حجت‌الاسلام سید نزار موسوی، نفر سوم مسابقات ابتهال کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، پیرامون برگزاری مراسم جمع‌خوانی قرآن کریم در شهرهای استان خوزستان همزمان باه ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در جامعه قرآنی و اسلامی نباید قرآن کریم منزوی باشد اما می‌بینیم که قرآن در فرع و حاشیه‌ قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: مهجوریت قرآن به آن نیست که آن را نخوانیم بلکه وقتی به مبانی آن عمل نکنیم آن را مهجور کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه در مراسم شورای عالی قرآن از استان‌هایی که مراسم جزءخوانی قرآن کریم را برگزار می‌کنند، تقدیر شد اما استان خوزستان در میان آنها نبود و ما نیز به این امر اعتراض داشتیم، گفت: نسبت به اعتراض ما این شورا توضیحاتی را ارائه کرد که طبق اعتراضات آنها خوزستان نتوانست جایگاه مناسبی داشته باشد.

موسوی ادامه داد: نقطه قوت این طرح آن است که مردم ضمن انس بیشتر با قرآن کریم قاریان را می‌شناسند و می‌توانند به صورت گسترده در یک مراسم قرآنی شرکت کنند اما نقاط ضعف این طرح شامل قاریان آن می‌شود. باید از قاریان برجسته و درجه یک در این طرح استفاده کرد. چون پخش زنده تلویزیونی است و یک اشکال در قرائت باعث می‌شود میلیون‌ها نفر بیننده آن را مشاهده کنند.

این مبتهل کشوری با بیان اینکه مدیریتی منسجم باید در ضبط، تدوین و پخش مراسم جزءخوانی قرآن کریم متولی باشد، گفت: شورای عالی قرآن کریم باید در این زمینه به برنامه‌ریزی جامعی بپردازد.

وی با اشاره به مراسم جزءخوانی در استان خوزستان گفت: به دلیل آنکه این مراسم در ماه رمضان برگزار می‌شود و قاریان از راه‌های دور خود را به این مراسم رساندند باعث خستگی آنها می‌شد. امکانات موجود در آن شهرها هم ضعیف بود و بر روی کیفیت کار اثر می‌گذاشت.

موسوی عنوان کرد: می‌توان برای تشویق قاریان حاضر در مراسم جزءخوانی در مراسم دیدار با مقام معظم رهبری حضور یابد. هیچ وقت قاری برای دستمزد نمی‌خواند. اگر که جوایز و تشویق‌های معنوی همچون دیدار با رهبری برای قاریان در نظر گرفته شود آنها خود را به زحمت می‌اندازند و تلاش می‌کنند تا بهترین باشند. چرا هر ساله باید چهره‌های گذشته در این دیدار حضور داشته باشند. بنابراین می‌توان با تعیین چنین امتیازات معنوی بر کیفیت مراسم جزءخوانی افزود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »

تامین امنیت غذایی، کلید پایداری کشور در شرایط بحرانی است

هرمزبان –

امام جمعه بندرعباس در دیدار با مسئولان حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، بر اهمیت توسعه بخش کشاورزی و حفظ امنیت غذایی به عنوان دو عامل کلیدی در پایداری کشور در مواجهه با بحران‌ها تأکید کرد.

ادامه خبر »