نرخ بیکاری در هرمزگان افزایش نداشته است/تشریح دلایل کاهش بیکاری

محمد علی سلیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد نرخ بیکاری و نرخ مشارکت اقتصادی در استان هرمزگان بیان داشت: بررسی نرخ مشارکت اقتصادی نشان می دهد که ۳۸درصد جمعیت در سن کار استان ( ۱۰ ساله و بیشتر ) از نظر اقتصادی فعال بوده اند یعنی در گروه شاغلان و یا بیکاران قرار گرفته اند . بررسی این شاخص در مقایسه با سال ۱۳۹۲ نشان می دهد که نرخ مشارکت اقتصادی از ۳۳.۸درصد به ۳۸.۸درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه یکی ازمهم ترین دستاوردهای دولت یازدهم کاهش واقعی تعدادبیکاران است عنوان کرد: علی رغم اینکه این دولت با موجی ازجوانان جویای کار روبرو بوده است که در سالهای گذشته به دلیل افزایش پذیرش دانشگاه ها مشغول به تحصیل بوده اند اما مقایسه وضعیت بازار کار در سالهای ۹۵با سال ۹۲نشان می دهد نرخ مشارکت نیروی کار در این مدت رشد مثبت داشته و به رغم افزایش جویندگان کار نرخ بیکاری افزوده نشده که نشان می دهد تعداد شاغلان افزایش داشته است.

به گفته سلیمی، انتظار می رود طی سالهای آینده باورود نیروی کار تحصیلکرده بیشتر مسئولیت دولت برای ایجاد فرصتهای منتظر جدید بیشتر شود. بر همین اساس در برنامه ششم توسعه تدابیر لازم در سطح کلان اقتصادی و سیاست های بازار کار اندیشیده شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اثبات کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال در هرمزگان از افزایش ۱۱ درصدی تعداد بیمه شدگان اصلی تحت پوشش تامین اجتماعی از ۲۷۷هزار و ۵۳۶ نفر در سال ۹۲ به ۳۰۸هزار و ۲۵۲نفر در سال ۹۵ خبر داد و افزود: سال گذشته ۱۵ هزار و ۴۶۵ نفر  از طریق کاریابی های غیر دولتی استان به بخشهای مختلف اقتصادی معرفی و مشغول به کار شده اند.

وی همچنین تشکیل ۴۵۵تعاونی با جذب عضو ۹۵۲۱ نفر و اشتغال شش هزار ۶۷۹نفر، تثبیت اشتغال پنج هزار و ۴۴۱نفر طی سالهای ۹۲ الی ۹۵ و ایجاد اشتغال ۸۵۶ نفر از طریق  معرفی واحدهای  مشکل دار به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را از جمله دلایل ایجاد اشتغال در سال ۹۵ عنوان کرد.

سلیمی ابرازداشت: یک هزار و ۸۰۲ میلیارد و ۲۵۹ میلیون ریال تسهیلات با اشتغال ۴۶هزار و ۱۳ نفر از اعتبارات دستگاههای زیرمجموعه و دستگاههای حمایتی (کمیته امداد و بهزیستی  پرداخت شده است.

وی از تشکیل ۲۳تعاونی توسعه روستایی با جذب عضو هزار و ۴نفر و ایجاد اشتغال برای هزار و ۶۱۵ نفر طی سال گذشته خبر داد و افزود:  ۷۶ تعاونی بانوان با جذب عضو ۸۳۶نفر و فرصت شغلی هزار و ۶۵۱ نفر هم طی سال ۹۵ راه اندازی شد.

سلیمی اظهارداشت: طبق آمار مرکز آمار ایران تعداد شاغلان در دستگاههای دولتی استان هرمزگان در سال ۹۵، ۹۰ هزار و ۹۹۸ بوده است که نسبت به سال ۹۲ ۲۰درصد افزایش یافته است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی هرمزگان تصریح کرد: علی رغم افزایش نرخ مشارکت اقتصادی در سالهای (۹۲ الی ۹۵)که به طبع آن به معنی ورود جمعیت فعال آماده به کار است کاهش نرخ بیکاری نشان دهنده عملکرد مناسب استان در بخشهای مختلف اقتصادی در کنترل بیکاری در استان است.

وی اعلام کرد: بسیاری از افراد در مشاغل خرد ایجاد شده (مشاغل خانگی و خود اشتغالی )و همچنین شاغلان فصلی در کارهای کشاورزی به علت اینکه فاقد بیمه هستند در آمارها لحاظ نگردیده اند این دسته از افراد عمدتا تحت پوشش بیمه سلامت و یا بیمه عشایری و روستایی هستند.

سلیمی افزود: یک میلیون و ۷۶هزار و ۱۳۵ نفر در استان هرمزگان تحت پوشش بیمه سلامت و ۱۵ هزار نفر تحت پوشش بیمه عشایر و روستایی و کشاورزی هستند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »