رای دوباره مردم به دولت وظایف مسئولان را سنگین تر می کند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایرنا، جاسم جادری سه شنبه در مراسم تجلیل از فعالان برگزاری انتخابات 29 اردیبهشت در استان افزود: این انتخابات در اوج رقابت و شور برگزار شد و تمامی کسانی که علاقه مند به سرنوشت کشور بودند، وارد میدان شدند.
وی بیان داشت: یکی از پیام های مهم این انتخابات ساختن و ایمن کردن فضای کشور برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی است که همه باید این پیام را بشنوند.
استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: انتخابات 29 اردیبهشت از سالم ترین، شفاف ترین و امن ترین انتخابات برگزار شده در طول سال های اخیر در کشور به شمار می رود.
وی بیان داشت: میزان مشارکت مردم هرمزگان در این انتخابات بیش از 76 درصد بود که این رقم بالاتر از میانگین کشوری است.
جادری گفت: مردم در این انتخابات با حماسه سازی کم نظیر، برای تعیین سرنوشت خود به پای صندوق های رای آمدند.
استاندار هرمزگان با تاکید بر لزوم بهبود تجهیزات برگزاری انتخابات، اظهارکرد: باید شرایطی را فراهم کنیم تا مردم در انتخابات بعدی، ساعت ها معطل نشوند و تمامی افرادی که پای صندوق حاضر می شوند بتوانند رای خود را به صندوق بیندازند.
رئیس ستاد انتخابات هرمزگان به عنوان یکی دیگر از سخنرانان این مراسم با قدردانی از تلاش‌ دست اندرکاران برگزاری انتخابات در استان، اظهار داشت: با وجود اینکه در استان سه انتخابات همزمان ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس داشتیم، عملکرد خوبی را شاهد بودیم.
بهروز اکرمی ادامه داد: با وجود سختی هایی که این انتخابات نسبت به سایر انتخابات داشت تمامی تلاش خود را برای برگزاری یک انتخابات شفاف و روشن به کار گرفتیم.
وی افزود: رای بیرون آمده از صندوق، نشان دهنده اعتماد دوباره مردم استان هرمزگان به مسئولان و د‌ولت تدبیر و امید است که این امر مسئولیت ما را بیشتر می کند.
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا، 29 اردیبهشت همزمان با دیگر نقاط کشور، در هرمزگان نیز با حضور گسترده و پرشور مردم، برگزار شد.
76 درصد از مردم استان هرمزگان در انتخابات شرکت کردند که 56 درصد از شرکت کنندگان، به دکتر روحانی رای دادند که بالاترین رای محسوب می شود.
کل آرای مأخوذه در استان هرمزگان 887 هزار و 969 رای بود که نامزدهای انتخاباتی دوازدهمین دوره ریاست جمهوری شامل دکتر حسن روحانی 486 هزار و و 404 رای، ابراهیم رئیسی 366 هزار و 906 رای، میرسلیم 8 هزار و 49 رای و هاشمی طبا 4 هزار و 445 رای را به خود اختصاص دادند.
در اطلاعات منتشره ستاد انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری هرمزگان تعداد کل آرای باطله این دوره از انتخابات ریاست جمهوری در هرمزگان حدود 18 هزار رای اعلام شده است.
7195/2094
خبرنگار: رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده: هومن محمدکرمی

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »