هرمزگان از لحاظ سالن سینما وضعیت خوبی ندارد

 به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایسنا، حسین هاشمی تختی‌ با اشاره به وضعیت سینما در استان هرمزگان، ابراز کرد: متأسفانه هرمزگان از لحاظ سالن سینما وضعیت خوبی ندارد، 13 شهرستان این استان سالنی ندارند و در بندرعباس فقط 2 سینما وجود دارد و بقیه شهرستان‌ها از آن بی‌بهره هستند که این نقیصه‌ باید برطرف شود.

نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر در مجلس افزود: 2 سینما در مجتمع‌های تجاری ستاره جنوب و ستاره شهر بندرعباس وجود دارد و هیچ‌یک از 2 سینمایی که قبل از انقلاب وجود داشت، اکنون فعال نیستند.

وی خاطرنشان کرد: بندرلنگه نیز در قدیم یک سینمای روباز داشت اما آن نیز در حال حاضر فعال نیست و علت آن باید بررسی شود و لازم است اداره فرهنگ و ارشاد استان در این راستا پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس تصریح کرد: شاید بتوان گفت یکی از علت‌های بی‌توجهی به سینما در این منطقه، پر بودن زمان مردم با فیلم‌های تلویزیون باشد، از طرفی استان هرمزگان لب مرز است و یک خطر و نکته‌ای که وجود دارد و باید به آن توجه شود این است که مردم در لب مرز بدون ماهواره، می‌توانند صداوسیمای حاشیه جنوبی خلیج‌فارس را در تلویزیون خود بگیرند و مقداری تحت تأثیر آن رسانه‌ها نیز قرار بگیرند.

وی افزود: جا دارد دولت و به‌خصوص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در جهت فراهم کردن تسهیلات همتی داشته باشد برای اینکه بتواند در بقیه شهرستان‌ها به‌خصوص شهرستان‌های بزرگ استان مثل میناب، رودان و بندرلنگه سینما داشته باشند.

عضو ناظر مجلس در شورای فرهنگ عمومی استان هرمزگان، گفت: قطعاً کسانی هستند که در این راستا اقبالی داشته باشند و پیگیری کنند اما باید دولت و اداره فرهنگ و ارشاد استان به آن‌ها تسهیلات بانکی داده و فضا و زمین به آن‌ها بدهند چراکه اعتبار و بودجه دولت برای ساخت سالن‌های سینما جواب این کار را قطعاً نمی‌دهد اما اگر بخش خصوصی تشویق شوند بعید است از ساخت سینما در شهرها استقبال نشود و این رسالت دولت است که در این راستا کاری انجام دهد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایسنا، در شهرستان‌ها میناب و قشم نیز دو سینما در حال فعالیت هستند اما این شهرستان‌ها مجهز به سالن تخصصی سینما نیستند و در سالن‌های تخصصی سینما این فیلم‌ها به نمایش گذاشته نمی‌شوند.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »