صفوی: امیدواریم سلاح‌هایی فروخته شده به کشورهای عربی علیه آمریکا بکار رود

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از مشرق، سردار سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در حاشیه کلاس مقطع کارشناسی ارشد یکی از دانشگاه های کشور با اشاره به مناسبات سیاسی و نظامی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس با  ایالات متحده آمریکا گفت: برتری نظامی محصول فکر و فرآیندهای داخلی نیروهای مسلح  در جهت افزایش توان نظامی و امنیتی هر کشوری است و بدون درک صحیح از امنیت و داشتن استراژی مناسب، تسلیحات نظامی صرفا در جهت نا امنی و بروز تنش و درگیری بکار گرفته خواهد شد.

صفوی با اشاره به بی سابقه بودن امضاء بسته تسلیحاتی بین آمریکا و عربستان اظهار داشت: حجم تسلیحات خریداری شده توسط کشورهای عربی خصوصا عربستان در سطح نامتعارفی بوده و امضای بستۀ تسلیحاتی 110 میلیارد دلاری بین امریکا و عربستان و توافقات تسلیحاتی آتی نه تنها کمکی به امنیت منطقه جنوب غرب آسیا نمی کند، بلکه در جهت نا امن سازی منطقه و ایجاد تنش در این منطقه که قلب انرژی جهان است مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی افزود: پیش از انقلاب دیکتاتور ایران، شاه از هم پیمان خود یعنی آمریکا خریدهای میلیاردی سلاح و تجهیزات داشت و صدام با حمایت تسلیحاتی و نظامی آمریکا به ایران حمله کرد، سرنوشت این دو دیکتاتور باید درس عبرتی برای برخی باشد و آنچه مسلم است تاریخ در زمان ها و مکان های مختلف تکرار خواهد شد، امیدوار هستیم سلاح هایی که به این کشورهای عربی فروخته می شود، مانند سلاح هایی که در زمان شاه، به ایران فروخته شد، روزی دست ملت های عربی منطقه بیافتد و علیه آمریکایی ها و رژیم صهیونیستی بکار گرفته شود.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به سیاستها و تناقضات گفتاری رئیس جمهور ایالات متحده پیش از انتخاب و پس از روی کار آمدن بعنوان رئیس جمهور گفت: گفتار و رفتار رئیس جمهور ایالات متحده و رفتار انتخاباتی وی در برابر عربستان سعودی پیش از انتخابات تناقضات آشکاری با عملکرد وی پس از انتخاب دارد. واقعیت آن است که روسای فعلی و پیشین کاخ سفید به درستی به این موضوع آگاه هستند که  منشاء افراط گرایی در منطقه کجاست، لیکن سیاست ها و انگیزه های مالی باعث تغییر جهت در مواضع و گفتار رئیس جمهور فعلی آمریکا شده است و در حقیقت سود سرشار ایالات متحده در رواج نا امنی و ایجاد تنش بین کشورهای اسلامی در منطقه است.

وی افزود: موضوع تجارت امنیت از جمله موضوعاتی است که در چند دهه گذشته مورد توجه روسای کاخ سفید قرار گرفته است و البته عایدات اینگونه توافقات برای آمریکا  کمک به ایجاد شغل در داخل خاک ایالات متحده با پول مردم عربستان است و حرکت پادشاهی آل سعود در این زمینه صرفا در جهت هدر دادن منابع مالی این کشور اسلامی است و سیاست آمریکا  همیشه ساخت دو قطبی تنش بین کشورهای اسلامی بوده است.
مشاور عالی مقام معظم رهبری تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همیشه اعلام کرده است که سیاست اصولی ما بر مبنای احترام متقابل و نیز احترام به استقلال سیاسی کشورها و حفظ تمامیت ارضی آنها است و در این زمینه از هیچ تلاش و کوششی فرو گذار نمی کنیم.

این استاد دانشگاه ادامه داد: معرفی چهره خشن و افراطی از اسلام و حمایت از تفکر افراطی، تلاش دشمنان در به انزوا کشیدن اسلام است که متاسفانه توسط برخی از کشورهای اسلامی خواسته و یا ناخواسته به آن دامن زده می شود، این در حالی است که این سیاست در جهت منافع مشترک دشمنان اسلام  تعریف و تفسیر می گردد و واضح است که در این بین دشمن مشترک همه مسلمانان اسرائیل و سیاست های صهیونیسم بین الملل و حامی اصلی آن یعنی آمریکا است.

صفوی ادامه داد: تامین امنیت در منطقه صرفا با مشارکت همه کشورهای اسلامی و منطقه و بهره گیری از ظرفیتهای یکدیگر، خصوصا پتانسیل همکاری های منطقه ای میسر می شود و موضوع تروریسم مادامی که کشورها به درک و جمعبندی مشترک در موضوعات مورد مناقشه نرسند همچنان لاینحل باقی خواهد ماند و کشورها صرفا از طریق گفتگوی مستقیم  می توانند به فهم مشترک در مورد مسائل برسند.

دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: حل اساسی مشکل تروریست ها در منطقه از طریق قطع منابع مالی و انسانی و تسلیحاتی و قطع کمک اطلاعاتی  قدرت های فرا منطقه ای به تروریست ها و البته با مشارکت کشورهای منطقه میسر می باشد اما متاسفانه در این مسیر صرفا شاهد بازی برخی از کشورهای عربی در زمین ایالات متحده هستیم.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »