تعامل همه جانبه مسئولان برای تامين نياز آبی مردم هرمزگان

هرمزبان: نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان بر تعامل همه جانبه مسئولان برای تامين نياز آبی مردم استان هرمزگان تاکید کرد.

پایگاه خبری هرمزبان:به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از آبفای شهری هرمزگان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در دیدار با مدیران آب تامين آب مورد نياز مردم استان را اساسی ترين مسئله موجود خواند و گفت:بايستی همه مسئولان ضمن مديريت و تعاملي همه جانبه براي تامين نياز آبی مردم بسيج شوند.

آيت الله نعيم آبادی همچنين با اشاره به چالش كم آبی در استان، بر ضرورت مديريت منابع آبی استان از سوی متوليان آب استان تاكيد كرد.

نعيم آبادي با بيان اينكه، آب نعمت ارزشمندی است كه حيات بدون آن ميسر نيست.

وی صرفه جويی در مصرف آب از سوی شهروندان را يك وظيفه شرعی دانست و گفت: به دلیل خشکسالی های پی در پی در استان و برداشت های بی رويه از سفره های زيرزمينی با محدوديت منابع آبی مواجه ايم كه مديريت مصرف و نهادينه شدن فرهنگ صرفه جويی می تواند در گذر از بحران كم آبی موجود در استان بسيار تاثيرگذار باشد.

آیت‌الله نعیم‌آبادی در پايان افزود: با كاهش منابع آبی موجود از جمله سد استقلال و چاههای آب شرب، شيرين سازی آب دريا راهكار موثری براي رفع چالش كم آبی در شهرهای استان است كه بايستی به طور جدی پيگيری و اجرا شود.

پيشرفت ۳۰ درصدی پروژه آبشيرين كن بندرعباس

در ادامه مديرعامل آبفای استان با اشاره به بحران منابع آبی در هرمزگان و تلاش هر چه بیشتر در حفاظت از منابع آبی استان، گفت: متاسفانه با وجود تمام هشدارها و تلاش های انجام شده ما شاهد افزایش روز افزون مصرف آب در هرمزگان به دلیل افزایش جمعیت ، ورود جمعیت شناور در شهرهای استان و بی توجهی به فرهنگ صرفه جویی هستیم.

حسين خادمی گفت: در حال حاضر آب مورد نیاز شهرهای استان معادل چهار مترمکعب بر ثانیه است که با وجود تلاش های به عمل آمده و به کارگیری تمام منابع آبی موجود و بازسازی چاه ها و کاهش تلفات فیزیکی، امکان تامین سه هزارو ۵۰۰ لیتر بر ثانیه آب فراهم شده و ۵۰۰ لیتر بر ثانیه کمبود آب داریم.

مديرعامل آبفای هرمزگان با تاكيد بر محدوديت منابع آبی استان و  افزايش نياز آبی در سال آينده به دو هزار و ۷۰۰ ليتر بر ثانيه، تصريح كرد: با ادامه روند فعلی منابع آبی موجود، تسريع در روند احداث آبشيرين كن ۱۰۰ هزار مترمكعبی بندرعباس بسيار ضروری است.

وی افزود: در حال حاضر اين پروژه ۳۰ درصد پيشرفت فيزيكی دارد و طولانی شدن روند اخذ مجوز محیط زیست از جمله دلايل توقف روند اخذ سایر مجوزها و كندی روند اجراي اين پروژه است كه در صورت دريافت مجوز از سازمان حفاظت محيط زيست كشور به زودی ادامه عمليات اجرايی آن آغاز خواهد شد.

خادمی در پايان يادآور شد: صرفه جوی در مصرف آب، بهینه سازی در مصرف و تلاش هر چه بیشتر در تسريع اجرای آب شیرین کن یکصد هزار مترمکعبی بندرعباس از عمده ترین راهکارها برای گذر از بحران کم آبی در هرمزگان است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »