دانشگاهی زنده است که بتواند با جامعه خود ارتباط برقرار کند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از هرمزگان، مهدی باقری روز گذشته در نشست خبری جشنواره نقش هنر در کاهش آسیب‌های اجتماعی (جشنواره ملی موج) با اشاره به اهداف این جشنواره اظهار کرد: جشنواره ملی موج با هدف استفاده از ظرفیت هنر در کاهش آسیب‌های اجتماعی، تبیین مبانی نظری آسیب‌های اجتماعی در هرمزگان برگزار می‌شود.

 وی در ادامه بیان‌ کرد: ارائه آموزش‌های لازم به هنرمندان و مددجویان، بهره‌گیری از ظرفیت رشته‌های هنری برای سوق دادن هنرمندان به افزایش مهارت‌های اجتماعی از دیگر اهداف برگزاری جشنواره ملی موج در استان هرمزگان است.

رئیس دانشگاه آزاد هرمزگان تصریح کرد: این همایش به همت دانشگاه آزاد و همکاری سازمان بهزیستی ایران، استانداری هرمزگان و دستگاه‌های اجرایی از 26 تا 28 فروردین امسال در چهار بخش فیلم کوتاه، عکس، تئاتر و موسیقی برگزار می شود.

باقری بیان کرد: تنها جشنواره‌ای که به صورت استانی برگزار می‌شود جشنواره موسیقی است که در بخش رقابتی موسیقی‌های آیینی و سنتی و بازخوانی آثار هنرمندان استان هرمزگان که در آثارشان به مسائل اجتماعی پرداخته‌اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس نیز بابیان اینکه دانشگاه باید زنده باشد، بیان کرد: دانشگاهی زنده است که بتواند با جامعه خود ارتباط برقرار کند که در این زمینه استفاده از زبان هنریکی از بهترین و گویاترین راه‌های ارتباطی با جامعه پیرامون است.

رضا کمالی دبیر اجرایی جشنواره با اشاره به نقش هنر در کاهش آسیب‌های اجتماعی (جشنواره ملی موج) اظهار داشت: آثار ارسالی به دبیرخانه این جشنواره از 28 استان مختلف کشور بوده است که از 11 استان آثار برگزیده وجود دارد و در مجموع بیش از 150 نفر مهمان از سایر نقاط کشور داریم.

وی افزود: در بخش‌های فیلم، عکس و تئاتر این جشنواره به صورت ملی برگزار شده و در بخش موسیقی تنها از استان هرمزگان پذیرش آثار داشته‌ایم.

کمالی گفت: دبیرخانه این جشنواره از اوایل سال 95 دایر و شروع به فعالیت کرده و تلاش کردیم تا در نخستین سال برگزاری این جشنواره ملی بتوانیم بالاترین کیفیت ممکن را به اجرا بگذاریم.

دبیر اجرایی جشنواره ملی موج بیان کرد: هرمزگان با این ظرفیت هنری نیاز داشت تا یک جشنواره هنری چند جانبه در سطح ملی و حتی بین‌المللی را میزبانی کند که این مهم با پیگیری و حمایت بهزیستی کشور، وزارت کشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به میزبانی و تولی‌گری دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس اجرایی شد.

وی بیان کرد: ماهیت این جشنواره اثرگذاری بر قشر هنرمندان برای تشویق آنها به تولید آثار هنری با رویکرد کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی، آسیب های نوپدید و … است که در کنار این هدف به گونه برنامه‌ریزی شده تا آثار برگزیده در مناطق و محلات آسیب‌خیز شهر، بوستان غدیر بندرعباس، پایگاه‌های اجتماعی بهزیستی و زندان‌ها اجرا شود.

کمالی گفت: آثار ارسالی به دبیرخانه این جشنواره از 28 استان مختلف کشور بوده است که از 11 استان آثار برگزیده وجود دارد و در مجموع بیش از 150 نفر مهمان از سایر نقاط کشور داریم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »