برگزاری مسابقات فرهنگی ـ قرآنی «با قرآن در زلال اعتکاف» در هرمزگان

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از هرمزگان، ناصر جعفرزاده، صبح امروز در نشستی با مربیان قرآنی که در سالن کنفرانس تبلیغات اسلامی هرمزگان برگزار شد، گفت: اعتکاف اثر عمیقی در تصفیه روح و توجه به خداوند و معنویات دارد.

وی افزود: اعتکاف بهترین فرصت جهت توسعه و تعمیق فرهنگ حیات بخش قرآن کریم در میان شرکت کنندگان در این مراسم معنوی بوده و زمینه ساز رشد و تعالی معتکف می شود.

مسئول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی هرمزگان افزود: طرح «با قرآن در زلال اعتکاف» با هدف ایجاد و تقویت علاقه معتکفان و آشنایی بیشتر آنان با آموزه های قرآنی در مساجد استان در حال برگزاری است.

جعفرزاده در ادامه قرائت صحیح حمد و سوره و اذکار نماز و توسعه و تعمیق فرهنگ حیات بخش قرآن کریم در میان معتکفان را از دیگر اهداف اجرای طرح با قرآن در زلال اعتکاف در مساجد استان هرمزگان برشمرد.

وی اضافه کرد: بر اساس این طرح، شرکت کنندگان در مراسم معنوی اعتکاف در سه روز از 13 تا 15 رجب المرجب با برنامه های قرآنی متنوع آشنا شده و فرصت خواهند داشت تا با استفاده از فضای معنوی بوجود آمده، دل و جان خود را با رایحه روح بخش قرآن کریم جلا دهند.

مسئول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی هرمزگان بیان کرد: طبق ابلاغیه صادر شده از مرکز، سهمیه استان هرمزگان 70 باب مساجد بوده که تحت پوشش طرح «با قرآن در زلال اعتکاف» قرار گرفته است.

جعفرزاده ادامه داد: اعتبار حمایتی تخصیص یافته برای هر مسجد جهت اجرای طرح مزبور در سال 96، یک میلیون و 500 هزار ریال بابت حق الزحمه مربی پیش بینی شده است.

وی گفت: فرم های ویژه اساتید اعزامی و دستورالعمل طرح «با قرآن در زلال اعتکاف» به همراه دفترچه سؤالات مسابقه فرهنگی ـ قرآنی «با قرآن در زلال اعتکاف» در اختیار تمامی مربیان قرآنی جهت اجرای هرچه بهتر طرح و مسابقه مزبور قرار گرفت.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »