رویکرد حوزه هنری حمایت از تولید آثار فاخر با اتکا به ارزش‌های دینی است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از هرمزگان، انوشیروان پیشدار به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی امروز در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان در محل حوزه هنری هرمزگان افزود: به عنوان یک مجموعه تولید محور تلاش کرده ایم تا کیفیت مورد توجه باشد و آثار فاخر تولید شود.

وی از رونمایی کتاب «بادگیرها چشم به راهند» در شهرستان بندرلنگه خبرداد و گفت: کتاب« بادگیرها چشم به راهند» نوشته اعظم پشت مشهدی در خصوص زندگی یکی از شهدای شهرستان بندرلنگه می‌باشد که توسط حوزه هنری به چاپ رسیده است.

پیشدار تصریح کرد: مراسم رونمایی از کتاب «بادگیرها چشم به راهند» پنج‌شنبه بیست و چهارم فروردین ‌ماه ساعت ۲۱ در سالن فرهنگسرای گوهر شهرستان بندرلنگه برگزار می‌شود.

رییس حوزه هنری استان هرمزگان همچنین از برگزاری شب خاطره « دلیل بهار » با محوریت انقلاب خبر داد و گفت: با هدف پاسداشت فرهنگ انقلاب در پنجمین روز از هفته هنر انقلاب مراسم شب خاطره « دلیل بهار » در شهرستان بندرلنگه برگزار می‌شود.

وی افزود : با توجه به اهمیت موضوع انقلاب و نقش مردم شهرستان بندرلنگه در مبارزات قبل از انقلاب، یکی از مهم‌ترین نیازهای معنوی جامعه امروز ما توجه به دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است که با بهره‌گیری از تلاش و مبارزه‌ی مردم در دوران انقلاب می‌توانیم به عنوان الگویی ارزشمند در براندازی ظلم و بی‌عدالتی گام برداریم.

وی اضافه کرد:  بدون شک برگزاری چنین برنامه‌هایی در جلوگیری از نفوذ و تهاجم فرهنگی دشمن موثر و مفید خواهد بود.

پیشدار اظهار کرد: به همین جهت امسال و در گرامیداشت هفته هنر انقلاب شب‌خاطره‌ای با محوریت نقش مردم بندرلنگه  در دوران انقلاب برگزار می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: شب‌خاطره « دلیل بهار » پنج‌شنبه بیست و چهارم فروردین ماه رأس ساعت ۲۰ با حضور جمع کثیری از مردم مبارز و انقلابی شهرستان بندرلنگه در سالن فرهنگسرای گوهر برگزار خواهد شد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »