اهمیت دیپلماتیک حضور ناوگان نیروی دریایی ارتش در بندر اوکتائو

نیروی دریایی ارتشبه گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از گروه سیاسی خبرگزاری میزان، ناخدا یکم عرشه و ستاد احمدرضا باقری پیش از ظهر امروز در مراسم بدرقه ناوگروه اعزامی نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران به بندر اوکتائو قزاقستان با تبریک ماه رجب و سال 96 اظهار کرد: امیدواریم امسال برای ملت ایران توأم با سلامتی و برکت بسیار باشد.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ایران اسلامی به ویژه شهید امیر صیاد شیرازی افزود: خدا را شاکریم توفیق خدمت در راستای رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا مقام معظم رهبری را کسب کردیم.
فرمانده منطقه چهارم امام رضا(ع) نیروی دریایی ارتش با اشاره به ماموریت راهبردی اعزام ناوگروه به کشور قزاقستان، تصریح کرد: حضور ناوگان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بندر اوکتائو اهمیت بسیاری در حوزه دیپلماتیک دارد.
وی خزر را دریای صلح و دوستی خواند و گفت: صلح و دوستی را باید با توانمندی کسب کرد و با ضعف به دست نمی‌آید و حضور ناوگان جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر نشان‌دهنده اقتدار نظام اسلامی است.
باقری با اشاره به نامگذاری اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال توسط مقام معظم رهبری در سال 96 اظهار کرد: تولید و اشتغال در کشور نیاز به فراهم کردن زمینه دارد و بستر آن ایجاد امنیت و امنیت محصول تلاش نیروهای مسلح بوده و اجرای ماموریت‌های محوله زمینه‌ساز فرمایش مقام معظم رهبری می‌شود و نتیجه آن برکت و بهبود شرایط اقتصادی برای ملت ایران است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در جمع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان – در بندرلنگه، اجتماع شهدای گمنام با برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» به اوج همبستگی و اتحاد رسید.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، این پویش به منظور تجلیل از شهدای گمنام و تقویت روحیه همبستگی در جامعه برگزار شد. در این مراسم، شرکت‌کنندگان با نمایش مشت‌های گره‌کرده، نماد اتحاد و همدلی خود را به نمایش گذاشتند. این رویداد با استقبال گسترده مردم و مسئولان محلی همراه بود و به عنوان نمادی از همبستگی ملی در شرایط کنونی کشور تلقی شد.
انتهای پیام/

منبع: ایسنا

ادامه خبر »

فعالیت‌های هنری کودکان بازمانده از تحصیل مدرسه شجره طیبه میناب در کارگاه هنرزمینی

هرمزبان – برگزاری کارگاه‌های تصویرسازی و هنرزمینی (لند آرت) در میناب، فرصتی نوآورانه برای کودکان و نوجوانان، به‌ویژه بازماندگان مدرسه «شجره طیبه» فراهم کرد. این کارگاه‌ها با هدف ایجاد پیوند میان خلاقیت و عناصر طبیعی، بستری مناسب برای بروز استعدادهای هنری این گروه سنی ایجاد نمود.

ادامه خبر »

آماده‌سازی مسجد صاحب‌الزمان بند ملاء برای برگزاری مراسم عید غدیر

هرمزبان –
مسجد صاحب‌الزمان در بند ملاء به منظور برگزاری مراسم عید غدیر آماده‌سازی شده است. این اقدام در راستای ترویج فرهنگ دینی و تسهیل برگزاری مناسک مذهبی انجام می‌شود. جهاد در خدمت عبادت، هدف اصلی این آماده‌سازی را تشکیل می‌دهد.

ادامه خبر »

ملاقات با خانواده شهید اهل‌سنت بندرعباس، «علیرضا مهدی‌نیا» از نیروهای دریایی ارتش

هرمزبان –
به مناسبت دهه امامت و ولایت، مسئولان فرهنگی و مذهبی در محله خواجه‌عطا بندرعباس با خانواده شهید علیرضا مهدی‌نیا، سرباز اهل‌سنت ارتش جمهوری اسلامی ایران در چابهار، دیدار کردند. در این مراسم، از مقام والای این شهید تجلیل به عمل آمد.

ادامه خبر »

کارگاه هنری «هنرزمینی» برای کودکان محروم از تحصیل در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان – کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، کارگاه آموزشی «هنرزمینی» را با حضور ۵۰ کودک و نوجوان، از جمله دانش‌آموزان بازمانده از مدرسه «شجره طیبه» میناب برگزار کرد. هدف این کارگاه تقویت مهارت‌های هنری شرکت‌کنندگان بود.

ادامه خبر »

ضرورت ایجاد محیط کاری امن و حمایتی برای مادران در قشم

هرمزبان – فرماندار قشم بر اهمیت حمایت از سیاست‌های جوانی جمعیت تأکید کرد و اعلام نمود که تمامی تلاش‌ها برای فراهم کردن محیط‌های کاری امن و حمایتگر برای مادران شاغل در این شهرستان انجام خواهد شد. هدف این اقدامات جلوگیری از پنهان‌کاری یا تأخیر در بارداری بانوان به دلیل نوع قراردادهای کاری است.

ادامه خبر »

مذاکره باید با اتکاء به قدرت مردم، رهبری و وعده‌های الهی صورت گیرد

هرمزبان – امام‌جمعه بندرعباس با تأکید بر نقش کلیدی ملت ایران در پیروزی انقلاب اسلامی، خواستار آن شد که دستگاه دیپلماسی کشور در مذاکرات خود به پشتوانه مردمی، رهنمودهای رهبری و وعده‌های الهی تکیه کند و از هرگونه تسلیم در برابر دشمن اجتناب نماید.

ادامه خبر »

مراسم بزرگ غدیر در بندرعباس برگزار شد

هرمزبان – همزمان با سالروز عید سعید غدیر خم، جشن بزرگ «مهمانی کیلومتری غدیر» در شهر بندرعباس برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، این جشن به مناسبت عید سعید غدیر خم و با هدف ترویج فرهنگ غدیر و گرامیداشت این روز بزرگ برگزار گردید. در این مراسم که با حضور جمع کثیری از مردم و مسئولان محلی همراه بود، برنامه‌های متنوعی از جمله سخنرانی، اجرای موسیقی و توزیع غذاهای سنتی به اجرا درآمد. این جشن به عنوان یک رویداد فرهنگی و اجتماعی، فرصتی برای همبستگی و اتحاد میان مردم فراهم آورد و یادآور اهمیت

ادامه خبر »