وضعیت بیمارستان تامین اجتماعی مطلوب نیست/لزوم جذب پزشک متخصص

صالح دریانورد در گفتگو با مهر در مورد وضعیت خدمات دهی تامین اجتماعی در استان هرمزگان، بیان داشت: تامین اجتماعی با یک بیمارستان با ۳۰۰ تخت بلاستفاده و بدون بهره گیری مناسب از آن در استان فعالیت می کند، متاسفانه این بیمارستان از نبود متخصص و امکانات مناسب رنج می برد.

وی با بیان این نکته که این بیمارستان با کماکان با تمام کمبودها در استان فعال است، بیان داشت: انتظار می رود تامین اجتماعی که به لحاظ مالی قدرت زیادی در کشور دارد باید نسبت به تامین و تجهیز امکانات در بیمارستان تامین اجتماعی واقع در شهر بندرعباس اقدام کند. حتی قرار شد برای حل مشکل پزشک در تامین اجتماعی استان، پزشکان طرحی دانشگاه علوم پزشکی افزایش یابد و در بیمارستان تامین اجتماعی فعالیت کنند.

دریانورد عنوان کرد: حتی علیرغم اینکه به سختی توانستیم مجوز تجهیز بیمارستان تامین اجتماعی هرمزگان را از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بگیریم ولی متاسفانه هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

وی خاطرنشان کرد: سازمانهای توسعه گرا در استان هرمزگان شناسایی شده و برای نقش آفرینی آنها در توسعه استان برنامه ریزی شده است تا بهره مندی مردم و شهرهایی که این سازمانها در آن مستقر هستند افزایش یابد.

به گفته دریانورد، سازمان شستا ۳۰ شرکت و ۷ هلدینگ فعال در کشور دارد که حدود ۴۰ درصد توزیع داروی کشور توسط شرکتهای زیر مجموعه شستا انجام می شود. همچنین ۴۰ درصد سرمایه گذاری شستا در سیمان کشور بوده است، ۱۳ درصد بازار پایه و ۷۰ درصد ترابری ریلی کشور در اختیار شرکت های زیر مجموعه شستا است.

وی تصریح کرد: در استان هرمزگان نیز حدود ۴۹ درصد سهام ستاره خلیج فارس قبل از بهره برداری در اختیار سازمان تامین اجتماعی است، همچنین 70درصد سهم نفت پاسارگاد، ۳۰ درصد سهام پالایشگاه نفت بندرعباس، ۵۰درصد پالایشگاه نفت لاوان و ۳۰ درصد شرکت میناب رود هم در اختیار تامین اجتماعی است. این در حالی است که بهره مندی مردم و شهرها از این ظرفیت ناچیز و حتی هیچ بهره ایی از ظرفیت های اشتغال و خدمات درمانی تامین اجتماعی نمی برند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه هرمزگان ابرازداشت: طبق بررسی و استفاده از تجربیات استانهای دیگر، هرمزگان را به شش قسمت تقسیم بندی کردیم و در جلسات آتی اقتصاد مقاومتی متولیان سازمانها و شرکتهای زیر مجموعه شستا فعال در استان هرمزگان دعوت خواهند شد و این برنامه ها اعلام خواهد شد و طی تفاهم نامه ای سعی می شود تا سهم این سازمانها در خدمات دهی به مردم استان افزایش یابد. و باید در توانمند سازی جوامع محلی فعال باشند.

وی با تاکید بر افزایش سهم سازمان های حمایتی در استان هرمزگان بیان داشت: باید از ظرفیت بنگاههای سازمان گرا و اقتصادی در استان هرمزگان بهره گرفته شود. در هرمزگان شاهد تنوع شغلی فراوان هستیم، حتی مشاغلی در استان وجود دارد که در هیچ استانی وجود ندارد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »