استان اردبیل میزبان گردشگران نوروزی

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، جلسه کمیته خدمات اسکان و رفاه با هدف بهسازی، آماده‌سازی و ساماندهی مراکز اسکان مسافران و گردشگران و نظارت بر آن صبح امروز 18اسفندماه با حضور نمایندگانی از دستگاه‌های اجرایی عضو برگزار شد. 
قادر تقی زاده معاون گردشگری استان با اشاره به اینکه 223 مرکز اقامتی استان اردبیل با 12 هزار و 806 تخت شامل 33 هتل، 86 هتل آپارتمان، 101 مهمان پذیر، 3 کمپینگ اقامتی و 2پانسیون میزبان مسافران و گردشگران نوروزی است، افزود: همچنین 85 مدرسه در قالب 728 کلاس برای پذیرش مسافران فرهنگی آماده سازی و مقرر شده ستاد اسکان فرهنگیان نیز از ظرفیت مراکز اقامتی استان با تخفیف ویژه برای فرهنگیان برخوردار باشند.
 تقی زاده با بیان اینکه هماهنگي‌های لازم با مهمانپذيرها، هتل آپارتمان‌ها و جامعه هتلداران استان به منظور آماده سازي مراكز اقامتي به لحاظ كمي و كيفي و کنترل نرخ واحدهاي اقامتي و اطلاع رساني نرخ مصوب با همكاري بخش خصوصي انجام گرفته است، گفت: سایر ظرفیت‌های اقامتی استان اعم از مساجد، خوابگاه‌های دانشجویی، سالن های ورزشی و مدارس برای اسکان اضطراری در شرایط بحرانی و نامساعد جوی نیز آماده سازی شده‌اند.
 وی با تأکید بر آماده سازی و رسیدگی به وضعیت سرویس‌های بهداشتی شهرداری، جایگاه‌های سوخت و مساجد واقع در مسیرهای ارتباطی، از دیگر اقدامات این کمیته به آماده سازی كمپ‌ها، خانه مسافرها و سایر ظرفیت‌ها و تعيين نقاطي جهت اطلاع رساني ظرفيت‌هاي خالي مراكز اقامتي به مسافران، مکان‌های ثابت و موقت برای اقامه نماز و برنامه ریزی برای برپایی نماز جماعت در محل‌های اسکان و هماهنگي با بانك‌ها جهت رفع خرابي‌هاي خودپردازهاي بانكي و تامين نقدينگي اشاره کرد.
 تقی زاده با اشاره به بهره گيري از طرح نوروزي آموزش و پرورش در اسکان فرهنگیان به ویژه توسعه سامانه رزرو اینترنتی و هماهنگی و همکاری با ادارات اوقاف و بقاع متبرکه در اجرای طرح آرامش بهاری،  اضافه کرد: هماهنگی‌های لازم به منظور افزایش ساعات کاری مجتمع‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، موزه‌ها و سایر صنوف خدمات رسان انجام شده است.   وی از ساماندهی چادرهای مسافرتی و انتقال آنها به مراکز از قبل آماده­سازی شده خبر داد و گفت: برنامه ریزی ‌های لازم برای پوشش بیمه ای حوادث صورت گرفته است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »