پیش بینی رهبر انقلاب درباره سوریه به وقوع پیوست

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از شفاف، سردار اسماعیل کوثری نماینده سابق مردم تهران دردوره های هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی، در مراسم بزرگداشت شهدای مسجد المهدی(عج) شهریار و همچنین شهدای تیپ فاطمیون(س) با اشاره به تدبیر امام خمینی(ره) در خنثی کردن توطئه های دشمنان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: با اینکه امام خمینی(ره) در حین به پیروزی رسیدن انقلاب اسلامی فرزند بزرگوار خود را از دست داده بودند اما با تکیه به قدرت لایتنهاهی خداوند متعال توانستند توطئه ها و شیطنت های دشمنان این مرز و بوم را به نحو احسن خنثی کنند.

 سردار کوثری ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب طاقت دشمنان به سر آمد و یکی از بزرگترین توطئه های خود را در قالب جنگ نظامی علیه ملت ایران پیاده کردند و با کمک های نظامی قدرت های شرق و غرب به صدام، عرصه را برای کشورمان تنگ کردند. آنان قصد داشتند نهال جمهوری اسلامی را از ریشه برکنده و نظام دلخواه خود را جایگزین آن کنند اما حتی فکرشان را هم نمی کردند که این چنین با مقاومت جانانه غیورمردان جمهوری اسلامی ایران  در جبهه های جنگ مواجه شوند.نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: جنگ را دولت بعث عراق آغاز کرد اما کشور تعیین کننده جمهوری اسلامی ایران بود که توانست با رهبری با تدبیر حضرت امام خمینی(ره) جنگ  را پایان دهد چرا که جوانان غیور جمهوری اسلامی ایران با فرمان امام به صحنه  آمده و پیروزی را برای ایران به ارمغان آوردند.سردار کوثری وی ادامه داد: رزمندگان انقلاب اسلامی همانند یاران با وفای حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به صحنه آمده و در برابرتقریبا ۱۸ هزار نیروی رژیم بعث عراق ایستادگی جانانه ای کردند به نحوی که رشادت ها و دلاوری های آنان هم اکنون جاودانه شده و سرلوحه نسل های آینده قرار گرفته است، چنین افرادی خون خود را با خدایشان معامله کرده و در این راه الهی از هیچ قدرتی ترس و واهمه ای ندارند.کوثری افزود: بنده با شهید ابراهیم هادی و یکی از این جان برکفان دوران جنگ تحمیلی آشنایی دارم، او از ورزشکاران دوران خود بود و در رشته های مختلف ورزشی مقام های استانی به خود اختصاص داده بود، وی در عملیات والفجر مقدماتی سال ۶۱ در سمت اطلاعات لشکر ۲۷ انجام وظیفه می کرد، یکی از آرزوهای شهید هادی که آن را همواره با دوستان و آشنایان خود مطرح می کرد آن بود که آرزو داشت شهید شده و پیکر وی شناسایی نشود. این آرزوی شهید ابراهیم هادی به وقوع پیوسته و هنوز هم پیکر مطهر وی شناسایی نشده است، پس قطعا اگر نیت به منظور خوشنودی خداوند متعال بوده و خون انسان با خدا معامله شود اینگونه سعادت و رستگاری به ارمغان می آید.سردار کوثری فرمانده لشکر ۲۷ سپاه محمد رسول الله(ص) سپاه در زمان دفاع مقدس ادامه داد: رشادت ها و فداکاری های جوانان غیور دوران دفاع مقدس اکنون الگوی جوانان سوریه، عراق، حزب الله لبنان و سایر کشورهای مسلمان است و باعث آن شده اکنون داعش را در عراق و سوریه زمین گیر کنند. هنگامی که امریکا به عراق حمله کرد با ۱۶۸ هزار نیروی نظامی به این کشور لشکرکشی کرد، در این زمان ما بلافاصله به جوانان عراقی پیغامی مبنی بر تشکیل بسیج در آن کشور را دادیم و در نهایت توانستند امریکا را از عراق بیرون برانند.سردار کوثری افزود: حدود پنج سال پیش سید حسن نصرالله رهبر حزب الله لبنان همزمان با آغاز حمله داعش به سوریه دیداری با مقام معظم رهبری داشت که در آن دیدار نسبت به سقوط رژیم سوریه و بشار اسد ابراز نگرانی کرد اما رهبر معظم انقلاب به وی این اطمینان را دادند که اینگونه نخواهد شد و به یاری خداوند سوریه به پیروزی بزرگی در برابر داعش دست خواهد یافت، این پیش بینی رهبر انقلاب به وقوع پیوست و همگان شاهد رشادت های نیروهای سوری در مقابله با تروریست های داعش بودند.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »