رأی به انقلابی‌گری دهید و به دلایل قومی و قبیله‌ای و نسبتی رأی ندهید

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی عصر یکشنبه در همایش انتخابات از منظر اخلاق، حقوق و امنیت اظهار داشت: اگر واژگان را بشناسیم، بسیاری از مشکلات ما حل می‌شود.

وی افزود: واژه رأی و انتخاب یعنی آن چیزی که بعد از تحقیق و تفحص و مقایسه و رسیدن به برتری‌ها به آن می‌رسند و به انتخاباتی که بدون بررسی‌های عاقلانه باشد، انتخاب نمی‌گویند.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: در انتخابات باید تصمیم‌گیری صحیح انجام شود، اگر از روی میل رأی خود را در صندوق‌ها بی‌اندازید انتخاب نیست، انتخاب باید بر اساس شناخت کامل انجام شود، اگر براساس تمایلات شخصی انجام شود، انتخاب نیست.

نعیم‌آبادی عنوان داشت: آباد کردن ده کار نماینده مجلس نیست، مجلس جای قانون‌گذاری است، یک قانون خوب، جامعه را شکوفا و یک قانون خام جامعه را تخریب می‌کند، رای خوب، استان و مملکت را آباد می‌نماید.

وی تاکید کرد: اگر رأی مناسب به نمایندگان لایق داده نشود، میدان برای افراد ریاکار و فریبکار باز می‌شود و متأسفانه هرچه دروغ بزرگ‌تر، جاذبه‌اش بیشتر می‌شود، قانون‌گذار نیاز به تیپ و ظاهر قشنگ ندارد، بلکه نیاز به اطلاعات دارد.

امام جمعه اضافه کرد: باید فرهنگ جامعه را در مقوله انتخاب بالا ببریم، ممکن است مخلص‌ترین آدم‌های انقلاب به کسی رأی دهند که به ضرر جامعه تمام شود، باید دید مجلس به چه چیزی نیاز دارد، مجلس به قانون‌گذار و به افراد صاحب‌نظر در مسائل اجتماعی نیاز دارد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان بیان داشت: در بحث انتخابات ریاست جمهوری قضیه حساس‌تر می‌شود، ضمن اینکه اگر رئیس جمهوری قوی در کشور انتخاب شود در دنیا مطرح خواهیم شد، رئیس جمهور آمریکا با دیوانگی‌هایش به خودش ضربه می‌زند، پس باید ما افرادی را انتخاب کنیم که تأیید شده و با صلاحیت باشند و مانند رئیس جمهور آمریکا که هنوز مهر انتخابات او خشک نشده است عیب‌هایشان برملا نشود.

وی ادامه داد: اگر در بحث انتخابات خوب عمل کنیم دشمن حرفی برای گفتن نخواهد داشت، مهمتر از آن ریاست جمهور باید 4 سال کشتی مملکت را ناخدایی کند.

نعیم‌آبادی اظهار داشت: بخش مهمی از انتخابات به شورای نگهبان برمی‌گردد، باید بیشتر در تأیید نماینده‌ها دقت نمایند، مملکت با دوستی و دشمنی‌ها اداره نمی‌شود، باید لایق‌ترین‌ها را تأیید نمود تا انتخاب شوند.

امام جمعه بندرعباس گفت: به دلایل قومی و قبیله‌ای و نسبتی رأی ندهید، رأی به انقلابی‌گری دهید، به همت‌های بلند رأی دهید چراکه مردان بزرگ با همت بلند به جایگاه‌های بزرگی رسیده‌اند.

وی عنوان داشت: شورای شهری خوب است که شهردار خوب انتخاب می‌نماید، شهرداری خوب است که می‌تواند شهر را خوب اداره کند، اگر شهر خوب می‌خواهید شورای خوب انتخاب نمایید.

نعیم‌آبادی اضافه کرد: برای رای دادن باید حجت شرعی داشته باشید، اگر بر لج دیگران یا بر ضد دیگران رأی دهید به مملکت خود خیانت کرده‌اید، براساس بررسی رأی دهید، موجی رأی ندهید، به رای خود مطمئن باشید و انتخاب درست داشته باشید.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »