بررسی آلایندگی ذوب‌خاتون‌آباد شهربابک/ نبود امکانات آزمایشگاهی در محیط زیست شهربابک

علی اسدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمان از نشست مجمع نمایندگان استان کرمان با رئیس و معاونان سازمان حفاظت محیط زیست کشور خبر داد و گفت: در این نشست موضوع آلایندگی کارخانه ذوب خاتون‌آباد و اقدامات انجام شده و لزوم تسریع در این روند مطرح شد.

وی ادامه داد: با توجه به آلاینده شدن مراتع مقرر شد تا اقدامات لازم در زمینه شناسایی میزان آلایندگی و راه‌کارهای رفع آن انجام شود و همچنین با توجه به پیگیری‌های انجام شده منطقه میدوک نیز جزو مناطق آلاینده قرار گرفته است.

نماینده شهربابک در مجلس با اشاره به منطقه حفاظت شده دهج اظهار داشت: با توجه به اینکه کل منطقه دهج منطقه حفاظت شده است و مردم این منطقه امکان اخذ هرگونه مجوز برای راه‌اندازی طرح‌های تولیدی و صنعتی را ندارند، طرحی در شورای عالی محیط زیست برای خارج شدن بخشی از دهج از منطقه حفاظت شده مطرح اما در این طرح اکثر روستاها دیده نشده است.

وی بیان داشت: از معاون رئیس‌ جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تقاضا کردیم تا در این طرح بازنگری شود و مشکلات مردم این روستاها برطرف و ایشان نیز قول مساعد داد تا بررسی‌های لازم در این زمینه به عمل آید.

اسدی خاطرنشان کرد: در زمینه نبود امکانات آزمایشگاهی در محیط زیست شهرستان شهربابک نیز رایزنی و مقرر شد، اعتبار لازم برای خرید تجهیزات تأمین شود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »