استفاده ۳۱۷ واحد تولیدی زنجان از اعتبارات طرح رفع موانع تولید

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر ،ناصرفغفوری شامگاه یکشنبه در جلسه رفع موانع تولید استان زنجان شاخص های تولید در استان زنجان را خوب عنوان کردو افزود: شاخص های صنعت و معدن نه تنها رشد، بلکه جهش در سال جاری  اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در استان زنجان با پیشرفت خوبی رو به رو بوده است ،اظهار داشت :از ابتدا سال جاری ۵ واحد بزرگ جذب سرمایه شده که ۳ سرمایه گذار در زمینه تولیدی کمک خواهند کرد.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان زنجان گفت: سهم زنجان ازاعتبارات دولتی اقتصاد مقاومتی برای رفع موانع تولید۴۳۰میلیارد تومان است که تاکنون ۲۱۵میلیاردتومان به ۳۱۷واحداختصاص یافته است.

فغفوری از اختصاص یافتن تسهیلات طرح رونق به واحد های تولیدی  از مرداد ماه سال جاری خبر داد و افزود:از مهر ماه سال ۹۵ این رونق اثرات خود را نمایان کرده است.

وی به ایجاد ۴ هزار و ۲۸ شغل  از شهریور سال جاری اشاره کرد و تصریح کرد:از ابتدا ی سال تا کنون ۱۰ درصد از کل صنعت را شامل می شود.

فغفوری با بیان اینکه مشکل موانع مالیاتی شرکت های روی و اشراق و نو آوران از مشوق ها مالیاتی استفاده خواهند کرد، تشریح کرد:از ابتدا سالجاری ۵۱۳ فقره تسهیلات وام توسط بانک ها پرداخت شده که بالغ بر ۳۲۷ میلیارد تومان اختصاص یافته است.

رئیس سازمان صنعت و معدن استان زنجان با اشاره به اینکه واحد های تولیدی در شعاع کمتر از ۳۰ کیلو متر مشمول قانون رفع موانع تولید در داخل شهرک ها تولیدی می شود، افزود:مالیات واحد های تولیدی و اختصاصی و شهرک صنعتی به ویژه شهرک ها در شعاع ۱۲۰ کیلومتر تهران با نرخ صفر محاسبه می شود.

فغفوری از حل شدن مشکلات شهرک ها صنعتی در کارگروه رفع موانع تولید خبر داد و گفت: موارد مربوط به راه‌کارهای خروج از رکود و تسهیل و پشتیبانی از واحدهای تولیدی و صنعتی در قانون رفع موانع تولید پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان زنجان از کاهش تعدیل نیرو در زنجان طی چند ماه گذشته خبر داد و گفت: واحدهای مستقر در مناطق محروم از معافیت مالیاتی برخوردار می‌شوند.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »