دیدار مدیر شعبه سرپرستی بیمه معلم هرمزگان با مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – ظهر امروز شنبه ۲۹ شهریور، جواد گلستانی مدیر شعبه سرپرستی بیمه معلم در استان هرمزگان با حضور در مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس با دکتر علی یگانه، مدیر این ناحیه، دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان از بندرعباس، دکتر علی یگانه در این دیدار با اشاره به جایگاه ویژه بیمه معلم در میان فرهنگیان گفت که این مجموعه از بدو تأسیس با هدف خدمت‌رسانی به معلمان و کارکنان آموزش و پرورش شکل گرفته و همچنان باید این هویت را حفظ و تقویت کند.

وی تأکید کرد که نگاه مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس بر این است که هر آنچه متعلق به فرهنگیان است، باید مورد حمایت و توسعه قرار گیرد. به گفته او، بیمه معلم نه تنها یک شرکت خدماتی، بلکه بخشی از سرمایه اجتماعی فرهنگیان محسوب می‌شود و لازم است ظرفیت‌های آن در مسیر ارتقای رفاه آنان به کار گرفته شود.

یگانه همچنین از مسئولان بیمه معلم خواست تا طرح‌ها و برنامه‌های خود را برای بهبود خدمات و پوشش بیمه‌ای فرهنگیان ارائه کنند. او افزود که این طرح‌ها با نگاه مثبت و رویکردی حمایتی بررسی خواهد شد تا بهترین راهکارها برای پاسخگویی به نیازهای واقعی جامعه فرهنگیان انتخاب و اجرا شود.

گلستانی نیز ضمن قدردانی از همکاری آموزش و پرورش، بر آمادگی بیمه معلم برای ارائه خدمات متنوع و متناسب با نیاز فرهنگیان تأکید کرد.

در این دیدار، محمدپور معاون فنی، سردره‌پور مسئول امور عمومی و سالاری مسئول پروژه آموزش و پرورش، گلستانی را همراهی کردند.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »