حجت الاسلام سهرابی: هفته دفاع مقدس فرصتی برای بازخوانی عظمت انقلاب و تداوم فرهنگ مقاومت

هرمزبان – رئیس اداره تبلیغات اسلامی میناب با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، این مناسبت را فرصتی ارزشمند برای پاسداشت فداکاری‌های شهدا و ایثارگران و بازخوانی عظمت انقلاب اسلامی دانست و بر ضرورت تداوم روحیه مقاومت برای حفظ عزت و امنیت کشور تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان از میناب، حجت‌الاسلام والمسلمین مفید سهرابی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان، در مراسم آغاز هفته دفاع مقدس گفت: «هفته دفاع مقدس یادآور ایستادگی و جانفشانی ملت ایران در برابر متجاوزان است و فرصتی ارزشمند برای پاسداشت فداکاری‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران و تأکید بر ادامه روحیه مقاومت در جهت حفظ عزت و امنیت کشور به شمار می‌رود.»

وی با اشاره به علل آغاز جنگ تحمیلی افزود: «ضعف‌های داخلی، مدیریت ناکارآمد و ناهماهنگی در رأس فرماندهی، به‌ویژه نقش مخرب بنی‌صدر، از عوامل مهم تضعیف توان دفاعی و فراهم شدن زمینه حمله دشمن بود.»

سهرابی علت اصلی حمله به ایران را «عظمت و ابهت انقلاب اسلامی و ترس قدرت‌های استکباری از گسترش آن» عنوان کرد و گفت: «رژیم بعث عراق با تحریک و حمایت استکبار جهانی جنگ هشت‌ساله را آغاز کرد و رژیم صهیونیستی نیز در جنگ ۱۲ روزه نقشی نیابتی ایفا نمود، اما هر دو نقشه شکست خورد.»

وی هفته دفاع مقدس را «گنجینه‌ای بی‌پایان از ارزش‌های به‌روز شده» دانست و تأکید کرد: «ملت ایران می‌تواند تاریخ خود را با این گنجینه بسازد و میراث جاودانی شهدا و مجاهدان را ادامه دهد. نتیجه دفاع مقدس اول را در دفاع مقدس دوم نیز دریافت کردیم.»

رئیس اداره تبلیغات اسلامی میناب با اشاره به تحریم‌های اقتصادی گفت: «اگرچه دستگاه دیپلماسی وظیفه خود را انجام می‌دهد، اما تحریم‌های فلج‌کننده یک بازی است و ملت ما فریب نمی‌خورد.»

سهرابی با یادآوری بیانات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه «فضای نه جنگ و نه صلح» پذیرفتنی نیست، افزود: «باید با اعتماد به جوانان و استعدادهای نسل نو، مسیر پیشرفت را ادامه دهیم.»

وی در پایان با اشاره به بازگشایی دانشگاه‌ها، مدارس و حوزه‌های علمیه گفت: «همه باید به فرهنگ مقاومت بازگردند و فرهنگ دفاع مقدس می‌تواند در این مسیر یاری‌گر ما باشد.»

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »