جزیره هنگام به شبکه سراسری برق وصل می شود

جزیره هنگام به شبکه سراسری برق وصل می شود

هرمزبان – حمید ساعدپناه، در نشست بررسی وضعیت برق‌رسانی به جزایر استان هرمزگان اظهار کرد: اجرای کابل برق به طول ۲ هزار و ۸۰۰ متر از خشکی به جزیره هنگام یکی از اولویت‌های اصلی شرکت در راستای تأمین برق مطمئن و پایدار برای ساکنان این منطقه و پشتیبانی از توسعه اقتصادی آن است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، وی با بیان اینکه این پروژه، جزیره هنگام را به شبکه سراسری متصل خواهد کرد، افزود: با بهره‌برداری از این کابل دریایی، علاوه بر بهبود پایداری برق، زیرساخت‌های لازم برای توسعه گردشگری، جذب سرمایه‌گذاری و ارائه خدمات عمومی در جزیره فراهم می‌شود.

ساعدپناه همچنین با اشاره به لزوم تسریع در اجرای طرح‌های توسعه‌ای در سایر جزایر استان از جمله بوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک، لارک و هنگام، اظهار داشت: برق، به عنوان یکی از زیرساخت‌های اساسی توسعه، نقشی کلیدی در ارتقای کیفیت زندگی، توسعه فعالیت‌های اقتصادی، افزایش اشتغال و تقویت امنیت منطقه‌ای ایفا می‌کند.

وی پیک مصرف برق در برخی از این جزایر را نیز تشریح کرد و گفت: در حال حاضر، اوج مصرف برق در جزیره بوموسی ۶ هزار و ۵۰۰ کیلووات، تنب بزرگ ۲ هزار و ۵۰۰ کیلووات، تنب کوچک و فارور ۴۳۰ کیلووات، لارک هزار و ۵۰۰ کیلووات و جزیره هنگام هزار و ۸۰۰ کیلووات است.

جزایر استان هرمزگان به‌ویژه هنگام، لارک، قشم و هرمز به دلیل موقعیت ژئوپلیتیکی و ظرفیت‌های غنی طبیعی، از جایگاه ویژه‌ای در معادلات اقتصادی و امنیتی کشور برخوردارند. برق‌رسانی پایدار به این مناطق، نه‌تنها زمینه‌ساز توسعه اقتصادی و گردشگری است، بلکه در تقویت زنجیره پدافندی کشور در خلیج فارس نقش‌آفرینی می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »