مردم حقوق‌های نجومی را به پای انقلاب ننویسند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه بندرعباس در ادامه سلسله بحث‌های اثبات آسمانی‌بودن قرآن کریم و در پاسخ به گزافه‌گویی‌های برخی عناصر خودفروخته ضد دین، اظهار کرد: قرآن کریم با زبان خود به شبهات مطرح شده پاسخ داده است و نمونه‌ای از آن را در سوره "الحاقه" و آیات 38 به بعد این سوره و همین طور آیات مختلفی از سوره "طور" ذکر کرد.

وی افزود: از همان ابتدای بعثت رسول مکرم اسلام و آغاز وحی آیات الهی بر رسول خدا شاهد گزافه‌گویی‌هایی دشمنان اسلام و قرآن در مورد آیات الهی بوده‌ایم اما قرآن به درستی فرموده که آیات قرآن کلام کائنان و یا پیش‌بینی آینده بر اساس خرافه‌ها نیست بلکه قرآن همیشه راه درستی و صداقت را نشان می‌دهد و چون از ناحیه خداوند متعال آمده، از طرف خداست و همیشه تازگی دارد.

امام جمعه بندرعباس با بیان این که اگر قرآن زمینی بود قطعا در آن خدشه وارد می‌شد، عنوان کرد: علت آنکه خدشه‌ای در آیات الهی وارد نیست، همانا آسمانی‌بودن آیات الهی است.

آیت‌الله نعیم‌آبادی در بخش دیگری از اظهارات خود با تبریک دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و همه شهدای انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: متأسفانه در طول سال‌های بعد از انقلاب اسلامی، برخی از مسؤولان به جای عمل به اهداف انقلاب، اقدام به زراندوزی و تجمل‌پرستی کرده و به آرمان‌های انقلاب خیانت کردند.

وی گفت: برخی مسؤولان در عمل به ارزش‌های انقلاب رفوزه شدند و با گرفتن حقوق‌های نجومی از جیب بیت‌المال، کارنامه بسیار ناشایستی از خودشان به جای گذاشتند اما مردم هرگز این رفتارها را به پای انقلاب، آرمان‌های امام و شهدا نخواهند نوشت و خیانت برخی را به کل نظام و انقلاب تعمیم نخواهند داد.

نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان اظهار داشت: مجتمع نور که جنب مصلی ساخته می‌شود، هیچ ربطی به بنده ندارد و کسانی که متولی آن هستند، نباید مردم را سرگردان کرده و مشکل ایجاد کنند. برخی می‌خواهند مجتمع نور را به یک شکلی به بنده ربط دهند که اساسا این‌گونه نیست.

آیت‌الله نعیم‌آبادی از مردم خواست تا حرفشان را به دادگستری و مراجع قضایی بزنند و قطعا آنها مسائل را بررسی و رسیدگی می‌کنند و مردم اجازه ندهند که جایگاه نماز جمعه تضعیف شوند.

وی در پایان به ثبت بین‌المللی کنگره امام سجاد (ع) با محوریت استان هرمزگان اشاره و تصریح کرد: رشته تخصصی صحیفه سجادیه با محوریت استان هرمزگان افتتاح خواهد شد که دستاورد مذهبی و دینی بالایی دارد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »