مردم حقوق‌های نجومی را به پای انقلاب ننویسند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه بندرعباس در ادامه سلسله بحث‌های اثبات آسمانی‌بودن قرآن کریم و در پاسخ به گزافه‌گویی‌های برخی عناصر خودفروخته ضد دین، اظهار کرد: قرآن کریم با زبان خود به شبهات مطرح شده پاسخ داده است و نمونه‌ای از آن را در سوره "الحاقه" و آیات 38 به بعد این سوره و همین طور آیات مختلفی از سوره "طور" ذکر کرد.

وی افزود: از همان ابتدای بعثت رسول مکرم اسلام و آغاز وحی آیات الهی بر رسول خدا شاهد گزافه‌گویی‌هایی دشمنان اسلام و قرآن در مورد آیات الهی بوده‌ایم اما قرآن به درستی فرموده که آیات قرآن کلام کائنان و یا پیش‌بینی آینده بر اساس خرافه‌ها نیست بلکه قرآن همیشه راه درستی و صداقت را نشان می‌دهد و چون از ناحیه خداوند متعال آمده، از طرف خداست و همیشه تازگی دارد.

امام جمعه بندرعباس با بیان این که اگر قرآن زمینی بود قطعا در آن خدشه وارد می‌شد، عنوان کرد: علت آنکه خدشه‌ای در آیات الهی وارد نیست، همانا آسمانی‌بودن آیات الهی است.

آیت‌الله نعیم‌آبادی در بخش دیگری از اظهارات خود با تبریک دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و همه شهدای انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: متأسفانه در طول سال‌های بعد از انقلاب اسلامی، برخی از مسؤولان به جای عمل به اهداف انقلاب، اقدام به زراندوزی و تجمل‌پرستی کرده و به آرمان‌های انقلاب خیانت کردند.

وی گفت: برخی مسؤولان در عمل به ارزش‌های انقلاب رفوزه شدند و با گرفتن حقوق‌های نجومی از جیب بیت‌المال، کارنامه بسیار ناشایستی از خودشان به جای گذاشتند اما مردم هرگز این رفتارها را به پای انقلاب، آرمان‌های امام و شهدا نخواهند نوشت و خیانت برخی را به کل نظام و انقلاب تعمیم نخواهند داد.

نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان اظهار داشت: مجتمع نور که جنب مصلی ساخته می‌شود، هیچ ربطی به بنده ندارد و کسانی که متولی آن هستند، نباید مردم را سرگردان کرده و مشکل ایجاد کنند. برخی می‌خواهند مجتمع نور را به یک شکلی به بنده ربط دهند که اساسا این‌گونه نیست.

آیت‌الله نعیم‌آبادی از مردم خواست تا حرفشان را به دادگستری و مراجع قضایی بزنند و قطعا آنها مسائل را بررسی و رسیدگی می‌کنند و مردم اجازه ندهند که جایگاه نماز جمعه تضعیف شوند.

وی در پایان به ثبت بین‌المللی کنگره امام سجاد (ع) با محوریت استان هرمزگان اشاره و تصریح کرد: رشته تخصصی صحیفه سجادیه با محوریت استان هرمزگان افتتاح خواهد شد که دستاورد مذهبی و دینی بالایی دارد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »