کشف ۱۳۲ کیلو گرم مواد مخدر در حاجی آباد

هرمزبان – سرهنگ علی اکبر نظری فرمانده انتظامی شهرستان حاجی آباد از کشف ۱۳۲ کیلو گرم ماده مخدر از نوع تریاک در این شهرستان خبر داد. 


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ علی اکبر نظری فرمانده انتظامی شهرستان حاجی آباد گفت: دراجرای طرح تشدید مقابله‌ای با قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان با انجام کار اطلاعاتی و بهره گیری از شیوه‌های پلیسی از انتقال محموله مواد مخدر از شهرستان حاجی آباد به سمت شهرستان داراب مطلع و پیگیری موضوع را در دستورکار قرار دادند.

وی افزود: در این راستا مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان با همکاری پاسگاه انتظامی باغات و گهکم به مسیر تردد احتمالی قاچاقچیان اعزام و حین گشت زنی و تعقیب و مراقبت‌های لازم خودرو قاچاقچیان را شناسایی و به راننده خودرو دستور ایست داده شد که راننده هیچ گونه توجهی به دستور مأموران نکرده و اقدام به فرار نمود بنابراین راننده خودرو که عرصه را بر خود تنگ دید با رها نمودن خودرو از محل متواری شد.

این مسئول انتظامی با اشاره به اینکه در بازرسی از خودرو توقیفی ۱۳۲ کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و ضبط شد، گفت: شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان قرار دارد.

فرمانده انتظامی شهرستان حاجی آباد افزود: برخورد با سودجویان و مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر در دستور کار پلیس این شهرستان قرار دارد و از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام نمایند.

انتهای پیام/

 

دیگر اخبار:

تحصیل ۶۵۰ هزار دانش آموز اتباع در مدارس/ کمبود معلم داریم

معامله ۱۱۸ کیلوگرم شمش طلا در حراج عمده و خرد مرکز مبادله ایران

تنش در نشست پاسخگویی شهردار بندرعباس به شورا/ کار به استیضاح کشید

توقیف سه فروند شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس

آغاز به کار نخستین مجتمع فرهنگی و هنری شهر فین

خطبه های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان در امروز بیستم مهر

برقراری صلح و سازش بین دو طایفه بزرگ فیروزی و بردفروشان در شرق هرمزگان

لیگ برتر بسکتبال کشور / فولاد هرمزگان 88 بر 92 مغلوب طبیعت تهران

داروی جدید آلزایمر با مهار پروتئین‌های سمی

افزایش سرمایه و عضویت جدید در صندوق حمایت از بخش کشاورزی هرمزگان

واردات بیش از ۳ میلیارد دلار قطعات خودرو و موتورسیکلت

دنیای کودکان را با رقابت‌ها، مقایسه‌ها و با برچسب‌زدن‌ها پُر از اندوه و ناراحتی نکنیم

اختصاص تسهیلات اشتغالزایی به جهاد دانشگاهی هرمزگان

تشریح وضعیت بهداشت و درمان در جزایر استان هرمزگان

تخلیه و بارگیری همزمان ۱۴ فروند شناور باری در بندر شهید باهنر بندرعباس

اهدای ۲۱۰ بسته تحصیلی و کفش به دانش‌آموزان نیازمند سردشت بشاگرد

سردار مارانی: آغاز توزیع 1100 کولرگازی بین نیازمندان هرمزگانی

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »