تشریح وضعیت بهداشت و درمان در جزایر استان هرمزگان

هرمزبان – رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، وضعیت بهداشت و درمان و اقدامات انجام شده توسط این دانشگاه در جزایر استان هرمزگان را تشریح کرد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، دکتر غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان امروز سه شنبه ۱۷ مهرماه، با اشاره به اینکه استان هرمزگان دارای ۹ جزیره مسکونی است، افزود: وجود این جزایر در استان هرمزگان بسیار حائز اهمیت است و نباید از توسعه بهداشت و درمان در آن‌ها غافل شویم.

وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان همواره در تلاش بوده است تا با فراهم کردن امکانات پزشکی و بهداشتی در جزایر استان، در جهت ارتقا سلامت جامعه و توسعه جزایر گام بردارد.

جاودان در بیان امکانات بهداشتی موجود در جزیره قشم به‌عنوان بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس، گفت: این جزیره با جمعیتی حدود ۱۸۰هزارنفر، دارای ۱۵ مرکز خدمات جامع سلامت، ۱۳ پایگاه بهداشتی، ۳۷ خانه بهداشت، سه پایگاه مراقبت مرزی، مرکز آموزش بهورزی و مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری است. کلیه خدمات بهداشتی از مراقبت‌های اولیه بهداشتی در خانه‌های بهداشت تا خدمات درمان سطح یک در مراکز خدمات جامع سلامت و همچنین مراقبت کشتی‌ها و پروازهای خارجی ورودی به قشم در این جزیره انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان افزود: شروع برنامه پزشک خانواده از دی‌ماه ۱۴۰۱ در شهر قشم انجام شد که یک مرکز و یک پایگاه بهداشتی در بهار ۱۴۰۳ همراه با تجهیزات و تامین نیروی انسانی به منظور ارائه خدمات در برنامه پزشک خانواده شهری اضافه شد.

وی با اشاره به ارائه خدمات درمانی در جزیره قشم، اظهار کرد: راه‌اندازی مرکز MRI با اعتباری حدود یک هزار میلیارد ریال در جزیره قشم برای اولین بار، از اقدامات شاخص در حوزه درمان بیماران بوده است و از جمله تجهیزات مهم بیمارستان پیامبر اعظم (ص) قشم می‌توان به دستگاه پیشرفته ام آر آی، رادیولوژی، سی تی اسکن، سونوگرافی، ماموگرافی، تست ورزش، اکوکاردیوگرافی،  آزمایشگاه تخصصی، چهار اتاق عمل تخصصی فعال و بلوک زایمان با اتاق‌های اختصاصی LDR اشاره کرد.

جاودان ضمن بیان اینکه بیمارستان قشم تعداد ۱۲۸ تخت فعال دارد، عنوان کرد: در حال حاضر ۴۱ پزشک متخصص و ۳۹۰ نفر پرسنل در این بیمارستان مشغول به خدمت هستند و بخش‌های فعال آن شامل بخش جراحی، داخلی، اطفال، سی سی یو، زنان و زایمان، آی سی یو، اتاق عمل، بلوک زایمان، دیالیز، تالاسمی، اورژانس و داروخانه است.

این مقام مسئول اظهار کرد: جزیره ابوموسی با جمعیتی حدود ۳۰۰۰ نفر دارای یک خانه بهداشت، یک پایگاه سلامت، یک مرکز شهری روستایی و یک بیمارستان است. بیمارستان پارس ابوموسی دارای تجهیزات سی تی اسکن و بخش‌های اورژانس، جراحی، زنان و زایمان، اطفال و داخلی است.

وی ادامه داد: جزیره کیش هم با جمعیتی بیش از ۵۰هزار نفر دارای یک مرکز خدمات جامع سلامت شهری، یک مرکز شهری روستایی، ۴ پایگاه سلامت، ۲ پایگاه مراقبت مرزی و یک مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری است. بیمارستان کیش نیز متعلق به بخش خصوصی و دارای امکاناتی ازجمله MRI و بخش‌های مختلف شامل ICU، CCU، NICU، بستری، اطفال، زایمان، تنفسی، بیماری‌های خاص، اتاق عمل، اورژانس، آزمایشگاه، تصویربرداری، آندوسکوپی و کولونوسکوپی است.

جاودان با بیان اینکه جزیره هرمز با جمعیتی حدود ۷۰۰۰ نفر، دارای یک مرکز خدمات جامع سلامت شهری و یک پایگاه سلامت است، افزود: در مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی این جزیره با حضور چهار پزشک و سایر کادر بهداشت و درمان، خدمات پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی، زایمان، آزمایشگاه، رادیولوژی، دارویی، اورژانسی و مراقبت‌های اولیه بهداشتی ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطر نشان کرد: سایر جزایر دارای سکنه خلیج فارس شامل جزایر لاوان، هنگام، تنب بزرگ، هندورابی و لارک نیز باتوجه به میزان جمعیت، دارای خانه بهداشت یا مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی هستند و به مردم خدمت می‌دهند.

وی در پایان یادآور شد: باوجود آمبولانس‌های اورژانس دریایی در جزایر قشم، هرمز و ابوموسی و بالگرد اورژانس هوایی سپاه، انتقال بیماران از جزایر به سرزمین اصلی به سرعت انجام و روند درمان آن‌ها در مرکز استان یا سایر شهرستان‌ها پیگیری می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

 

دیگر اخبار:

تخلیه و بارگیری همزمان ۱۴ فروند شناور باری در بندر شهید باهنر بندرعباس

اهدای ۲۱۰ بسته تحصیلی و کفش به دانش‌آموزان نیازمند سردشت بشاگرد

سردار مارانی: آغاز توزیع 1100 کولرگازی بین نیازمندان هرمزگانی

ورود دادگستری هرمزگان به مشکلات ترخیص مواد غذایی و خودرو

عبور بیت کوین از مرز ۶۳ هزار دلار

آغاز برداشت بامیه در بخش شمیل بندرعباس

برگزاری جشن عاطفه‌ها در مدارس هرمزگان

کلاهبردار تلگرامی رمز ارز در کیش دستگیر شد

کشف بیش از یک تن روغن تاریخ مصرف گذشته در بندرعباس

استقبال کم اهالی جزیره کیش از طرح رایگان غربالگری سرطان

جشنواره لیمو در شهرستان رودان برگزار می شود

ترخیص وسایل نقلیه توقیفی در هرمزگان

عزل و نصب در سازمان نظام مهندسی ساختمان ممنوع شد

وزارت خارجه تعرضات نظامی رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد

رشد ۲۵۶ هزار تومانی سکه طلا در بازار تهران

پانزده هزار گواهینامه دریانوردی در هرمزگان صادر شد

کاهش مصرف فرآورده های نفتی در استان هرمزگان / وحدت و تعامل دستگاه قضا و نیروی انتظامی

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »