برقراری صلح و سازش بین دو طایفه بزرگ فیروزی و بردفروشان در شرق هرمزگان

هرمزبانرئیس دادگستری شهرستان میناب گفت: درگیری خونین بین دو طایفه بزرگ فیروزی و بردفروشان با پیگیری و میانجی‌گری مسئولان قضایی میناب و جاسک به صلح و سازش منجر شد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علی بلادر رئیس دادگستری شهرستان میناب افزود: با تلاش مشترک و میانجی‌گری دادگستری شهرستان های میناب و جاسک، شورای حل اختلاف و جمعی از علما، مسئولین و معتمدین محلی در قالب اجرای طرح شریعت محلی (قضاوت عرفی)، درگیری خونین بین دو طایفه بزرگ فیروزی و بردفروشان در شرق این استان به صلح و سازش منجر شد.

وی گفت: متأسفانه در نتیجه اختلافات و درگیری‌های موجود بین طرفین طی ده سال اخیر، چهار نفر به قتل رسیده بودند که سرانجام با عنایت خداوند متعال طی مراسمی با حضور رؤسای دادگستری و دادستان های دو شهرستان میناب و جاسک و اعضای شورای تأمین، علما و معتمدین محلی و عموم مردم در راستای احیای سنت حسنه صلح و سازش، اختلافات بین این دو طایفه خاتمه یافت و اولیاء دم پرونده های قتل، گذشت بی قید و شرط خود را اعلام نمودند.

وی افزود: پس از ارائه توصیه‌های لازم به اصحاب دعوی با حضور مسئولین قضایی و اجرایی و علما و سران طوایف، طرفین در پیشگاه قرآن کریم، هم قسم شده اند که کینه و کدورت‌های پیش آمده را از بین ببرند و در کنار یکدیگر با صلح و صفا زندگی کنند.

علی بلادر در بخش دیگری از سخنان خود، گذشت این دو طایفه را کاری بزرگ و موجب خشنودی خداوند متعال و در تأسی از سیره نبی اکرم (ص) برشمرد و از تلاش و کوشش اعضای شورای حل اختلاف و علما و همچنین معتمدین و ریش سفیدان محلی در همکاری به منظور برقراری صلح و سازش قدردانی کرد و از عموم مردم خواست تا در کنار دستگاه قضایی و شورا‌های حل اختلاف در ترویج و توسعه فرهنگ صلح و سازش، همکاری و تعامل داشته باشند.

رئیس دادگستری شهرستان میناب در خاتمه تأکید کرد: با توجه به نگاه ویژه ریاست قوه قضاییه و تأکیدات رئیس کل دادگستری استان هرمزگان مبنی بر لزوم بسط و گسترش فرهنگ صلح و سازش در جامعه و استفاده از ظرفیت شورا‌های حل اختلاف در فسخ خصومات و اصلاح ذات البین، دستگاه قضایی استان با جدیت و ملاحظه ظرفیت‌های قانونی این موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام/

 

دیگر اخبار:

لیگ برتر بسکتبال کشور / فولاد هرمزگان 88 بر 92 مغلوب طبیعت تهران

داروی جدید آلزایمر با مهار پروتئین‌های سمی

افزایش سرمایه و عضویت جدید در صندوق حمایت از بخش کشاورزی هرمزگان

واردات بیش از ۳ میلیارد دلار قطعات خودرو و موتورسیکلت

دنیای کودکان را با رقابت‌ها، مقایسه‌ها و با برچسب‌زدن‌ها پُر از اندوه و ناراحتی نکنیم

اختصاص تسهیلات اشتغالزایی به جهاد دانشگاهی هرمزگان

تشریح وضعیت بهداشت و درمان در جزایر استان هرمزگان

تخلیه و بارگیری همزمان ۱۴ فروند شناور باری در بندر شهید باهنر بندرعباس

اهدای ۲۱۰ بسته تحصیلی و کفش به دانش‌آموزان نیازمند سردشت بشاگرد

سردار مارانی: آغاز توزیع 1100 کولرگازی بین نیازمندان هرمزگانی

ورود دادگستری هرمزگان به مشکلات ترخیص مواد غذایی و خودرو

عبور بیت کوین از مرز ۶۳ هزار دلار

آغاز برداشت بامیه در بخش شمیل بندرعباس

برگزاری جشن عاطفه‌ها در مدارس هرمزگان

کلاهبردار تلگرامی رمز ارز در کیش دستگیر شد

کشف بیش از یک تن روغن تاریخ مصرف گذشته در بندرعباس

استقبال کم اهالی جزیره کیش از طرح رایگان غربالگری سرطان

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »