داریوش فدویان: جشنواره ملی تئاتر درسی در میناب برگزار می شود

هرمزبان – داریوش فدویان معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش میناب از سومین جشنواره ملی تئاتر درسی به میزبانی این شهرستان خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، داریوش فدویان در نشستی خبری با تقدیر از تلاش اصحاب رسانه در اطلاع رسانی به موقع اخبار جشنواره ملی تئاتر درسی در سال گذشته، به نقش رسانه در ایجاد فضای شور و نشاط و آگاهی بخشی در حوزه های گوناگون پرداخت و گفت:فعالان رسانه ای رسالت سنگینی بر عهده دارند.

دبیر اجرایی سومین جشنواره ملی تئاتر درسی ایران در ادامه به تشریح پیشینه جشنواره تئاتر درسی اشاره کرد و اظهار داشت:این جشنواره از سال 84 و به صورت شهرستانی و استانی کار خود را آغاز و از سال 1400 به صورت ملی برگزار شد.

وی با تاکید بر این مطلب که آغازگر تئاتر درسی و این مسیر زیبا و جذاب در تدریس یک معلم مینابی است و اکنون از شهرستان میناب به عنوان پایتخت تئاتر درسی کشور یاد می شود، گفت:جشنواره ملی تئاتر درسی برای سومین سال پیاپی در میناب برگزار می شود.

فدویان همچنین با بیان این که مخاطبان جشنواره تئاتر درسی دانش آموزان مقطع ابتدایی هستند، اضافه کرد:این جشنواره ویژه دانش اموزان پایه پنجم و ششم است.

دبیر سومین جشنواره ملی تئاتر درسی ایران هدف از شکل گیری جشنواره تئاتر درسی را تنوع، تعمیق و شادابی در مدارس و کلاس درس و جریان‌سازی مفاهیم آموزشی در قالب هنر، برای دانش آموزان ذکر کرد و افزود:دبیرخانه سومین جشنواره ملی تئاتر درسی در راستای به سامان رسیدن امور و هر چه باشکوه تر شدن این جشنواره 10 کارگروه تخصصی را تشکیل داده که با جدیت در حال فعالیت هستند.

وی ادامه داد:از آنجایی که جشنواره تئاتر درسی یک رویداد ملی است، هم اکنون 32 دبیرخانه در سطح کشور فعال است و آثار تولید شده ابتدا در مرحله استانی بازبینی و داوری و سپس آثار برگزیده به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.

فدویان اضافه کرد:آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره ملی طی چهار روز و توسط داورانی از خارج هرمزگان مورد بازبینی و داوری قرار می گکیرند که در نهایت 25 اثر به مرحله نهایی راه پیدا خواهند کرد.

دبیر سومین جشنواره ملی تئاتر درسی ایران با تاکید بر این مطلب که مهلت ارسال آثار به دبیرخانه های استانی تا 20 بهمن ماه سال جاری است، گفت:آثار برگزیده استانی نیز می بایست تا 25 بهمن ماه به دبیرخانه کشوری مستقر در کانون فرهنگی تربیتی شهید عمرانی میناب ارسال شود.

وی در ادامه با بیان این که هر استان می تواند 15 اثر را به دبیرخانه کشوری ارسال کند، زمان اعلام گروه های راه یافته به مرحله کشوری را 30 بهمن ماه سال جاری ذکر کرد و افزود:سومین جشنواره ملی تئاتر درسی ایران از 15 اسفندماه سال جاری به مدت سه روز در میناب برگزار می شود.

فدویان گفت:هر گروه نمایشی شامل پنج نفر است که معلم به عنوان کارگردان و چهار دانش آموز نیز به عنوان بازیگر هستند.
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری رضوی

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »