مهدی دوستی: برآیند سفر رئیس جمهوری باید به حل موضوع‌های اساسی منجر شود

هرمزبان –استاندار هرمزگان گفت: برآیند سفر رئیس جمهوری به این استان باید به حل موضوع‌های اساسی منجر شود.

مهدی دوستی شامگاه دیروز (شنبه، نهم دی‌ ماه) در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان که با دستور کار بررسی مصوبات پیشنهادی سفر رئیس جمهوری به استان و با حضور محمد آشوری، عضو مجموع نمایندگان هرمزگان در مجلس در سالن جلسات استانداری هرمزگان برگزار شد، اظهار کرد: برآیند سفر رئیس جمهوری در حوزه حمل و نقل دریایی باید به افزایش قدرت رقابت بندر شهید رجایی با بنادر رقیب منجر شود و در انتقال بار نیز باید امکانات ترانزیت و حمل و نقل ترکیبی به شکلی ارتقا یابد که سبب تکمیل شبکه حمل و نقلی کشور شود.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از گردشگران ورودی از طریق ناوگان هوایی وارد استان می‌شوند، گفت: ما باید با توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای با توجه به اینکه آزادراه تهران – شمال و شیراز – اصفهان وارد مدار شده است، در تکمیل این کرویدرها، کانون‌های اصلی جمعیتی را به هرمزگان متصل کنیم تا درصد گردشگرپذیری استان افزایش یابد.

استاندار هرمزگان با اشاره به چالش‌های پیش روی این استان در حوزه تامین آب، بیان کرد: باید از ظرفیت مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهوری برای بستن پرونده تأمین آب روستاها و تکمیل کارها در روستاهای بدون منبع آب استفاده کرد. لازم است مشوق‌هایی برای استفاده از پساب حاصل از آب‌شیرین‌کن‌های استان در نظر گرفته شود تا با جلوگیری از تبعات زیست‌محیطی این امر، ارزش افزوده و تولیدات جدیدی به‌دست آید.

او با اشاره به برداشت‌هایی که از آب دریا در هرمزگان برای شیرین‌سازی و انتقال آب می‌شود، گفت: لازم است مصوبه‌ای برای گرفتن عوارض از آب‌های برداشتی از استان تعریف و در اختیار استان برای جلوگیری از تبعات زیست‌محیطی برداشت‌ها قرار گیرد.

نماینده عالی دولت در هرمزگان در بررسی طرح‌های پیشنهادی حوزه آموزش و پرورش، بیان کرد: لازم است تمهیداتی با هدف ساخت مدارس ویژه برای کودکان اوتیسم و کودکان دارای معلولیت دیده شود. ضمن اینکه تلاش شده است برای هزینه ایاب و ذهاب این دانش‌آموزان منابعی تخصیص یابد.

وی با تاکید بر لزوم احیای بافت‌های تاریخی بندرعباس و جزایر، گفت: در این حوزه باید منابع دولتی را تبدیل به اهرمی برای مشارکت شهرداری و مردم کنیم و بافت زیبایی مانند یورو را احیا کنیم، ضمن اینکه لازم است طرح ویژه‌ای برای ساماندهی و زیباسازی خوریات بندرعباس اجرا شود.

دوستی اظهار کرد: نظرهای فرمانداران باید در پیشنهادهای سفر رئیس جمهوری گرفته شود. ضمن اینکه مصوبات فرهنگی و اجتماعی را باید با اهالی فرهنگ تدوین کرد. نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری باید در مصوبات دیده شود و برای آن برنامه‌ریزی شود.

استاندار هرمزگان افزود: لایروبی بنادر، ساخت شناور، توسعه کشاورزی و احداث پایانه‌های صادراتی کشاورزی و ترانزیت جزو مسائل اصلی استان است. اگر بتوانیم تولید محصولات پلیمری را در استان فعال کنیم با توجه به اینکه صنعت فولاد نیز در استان فعال است به ارزش افزوده بالایی دست خواهیم یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »