استاندار هرمزگان: 1200 میلیارد تومان پروژه‌ مورد بهره برداری و کلنگ زنی قرار گرفت

هرمزبان – استاندار هرمزگان گفت: در ادامه بهره‌برداری از پروژه‌های هفته دولت امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی و یا بهره برداری از 1200 میلیارد تومان پروژه در حوزه‌های مختلف بودیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، مهدی دوستی استاندار هرمزگان ظهر امروز 10 شهریورماه در حاشیه بهره برداری از ادامه طرح‌های هفته دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ادامه بهره برداری از پروژه‌های هفته دولت امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی و یا بهره برداری از 1200 میلیارد تومان پروژه در حوزه‌های مختلف بودیم.

وی افزود: حدود 800 میلیارد تومان پروژه‌های بندری و زیرساختی در شهر بندرعباس افتتاح شد همچنین پروژه‌های شهری و دهیاری‌های بندر خمیر شامل 25 پروژه با اعتباری بالغ بر 40 میلیارد تومان مورد بهره برداری قرار گرفت.

استاندار هرمزگان گفت: همچنین عملیات اجرایی پروژه احداث مخزن 5 هزار مترمکعبی بندرخمیر با 60 میلیارد تومان اعتبار آغاز شد و در دیگر پروژه مهم امروز هم کلنگ فاز سوم طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان بندرخمیر به زمین زده شد.

وی تصریح کرد: بخشی از پروژه‌های استان هرمزگان در هفته دولت مورد بهره برداری قرار گرفت و پروژه‌های کلان نیز در سفر رئیس جمهور محترم به استان مورد بهره برداری و کلنگ زنی قرار می‌گیرد.

دوستی گفت: اصلی ترین مسئله ما در استان هرمزگان مسئله آب است که برنامه ریزی لازم برای احداث مخازن و خطوط انتقال انجام شده و به محض مشخص شدن پیمانکار دیگر طرح‌ها هم کلنگ زنی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »