سردار بهادر اسماعیلی : توقیف 3 فروند شناور قاچاق‌بر در آب‌های هرمزگان

هرمزبان – سردار بهادر اسماعیلی فرمانده مرزبانی هرمزگان از توقیف 3 فروند شناور و کشف بیش از 131 میلیارد ریال کالای قاچاق توسط مرزبانان استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل ازخبرگزاری فارس ، سردار بهادر اسماعیلی فرمانده مرزبانی هرمزگان امروز با اعلام این خبر گفت: مرزبانان هرمزگانی در جزیره قشم و بندرلنگه با انجام اقدامات اطلاعاتی از فعالیت قاچاقچیان کالا و ارز در حوزه استحفاظی مطلع و بلافاصله برای بررسی موضوع به محل اعزام شد.

وی در ادامه افزود: مرزبانان پس از ساعتی گشت زنی در موقعیت های  اعلامی موفق به توقیف 3فروندشناور، کشف تعداد66 قوطی قرص ویتامینB،4154 ثوب البسه زنانه و مردانه ، 1250کلیو گرم پودر بدنسازی ،159عدد قرص بدنسازی ،430عدد انواع بدلیجات،1دستگاه لیفتراتک،3 دستگاه پیانو،2 دستگاه آنالیز آزمایشگاه ،40هزار سرنگ و غیره…کالا قاچاق کشف شد.

فرمانده مرزبانی استان هرمزگان در خاتمه با اشاره به دستگیری 5 متهم در این عملیات ها، گفت: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را با احتساب شناورهای توقیفی  131 میلیاردو 800 میلیون ریال برآوردکردند.

انتهای پیام/

بستر درج آگهی تُوار

درباره تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *