ساخت و بکارگیری پهپاد یکی از راهبرد‌های دفاعی در نیروی دریایی سپاه است

هرمزبانفرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: ساخت پهپاد در سطوح مختلف عملیاتی و تکنولوژی‌های متعدد آن توسط ارتش و سپاه بسیار چشمگیر و غرورآمیز است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه صبح امروز در بازدید از یگان فرماندهی پهپاد نیروی دریایی سپاه در جمع رزمندگان دریادل این یگان گفت: ساخت و بکارگیری پهپاد‌ها یکی از راهبرد‌های دفاعی در نیروی دریایی سپاه است.

سردار تنگسیری گفت: امروز بحمدالله در نیروی دریایی سپاه نمونه پهپاد‌های منحصر به فرد طراحی و ساخته می‌شود و این نشان از همت جهادی و انقلابی افسران جوان و عملیاتی نمودن فرمانِ «ما می‌توانیم» فرمانده معزز کل قوا امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) است، به گونه‌ای که دشمن متعجب شده با این همه فشار‌های حداکثری و تحریم‌های گسترده چگونه فرزندان ایران اسلامی توانستند به این سطح رشد و پیشرفت در حوزه‌های تجهیزات دفاعی و نظامی برسند.

او پیشرفت‌های ارتش و سپاه در حوزه پهپادی را بسیار ارزشمند و قدرت ساز توصیف کرد و افزود: ساخت پهپاد در سطوح مختلف عملیاتی و تکنولوژی‌های متعدد آن، امروز هم در ارتش قهرمان و هم در سپاه پاسداران بسیار چشمگیر و غرور آمیز است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به بزرگداشت یاد و خاطره عملیات موفقیت آمیز و غرور آفرین توقیف نفتکش انگلیسی در ۲۸ تیرماه ۹۸ تصریح کرد: ملت ما ۲۸ تیرماه را فراموش نخواهد کرد چرا که در آن روز ما یکی از تکالیف و امتحان مهم الهی دوران خدمتی خود را با موفقیت انجام دادیم، ۲۸ تیرماه ۹۸ روز اقتدار و عزتمندی جمهوری اسلامی در عرصه سیادت دریایی است و باید رسانه‌های متعهد انقلابی همه زوایای ابعاد محتوایی آن را به خوبی برای نسل جوان کشورمان تبیین و تبلیغ کنند، حتی آموزش و پرورش می‌تواند این موضوع مهم را در کتب درسی دانش آموزان طرح ریزی و جانمایی کند تا نوجوانان، جوانان و آیندگان این مرز و بوم از افتخارات عزتمند این نظام مظلوم، اما مقتدر بیشتر بدانند و احساس غرور کنند.

دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری با تبیین برخی زوایای آن عملیات غرور آمیز گفت: در ۱۳ تیرماه ۹۸ به دستور انگلیس خبیث و با دخالت نیروی دریایی این کشور، نفتکش «گریس ۱» که حامل نفت خام جمهوری اسلامی ایران بود، بدون دلیل قانونی و قلدرمآبانه در تنگه جبل الطارق توقیف شد و وقتی مسئولان وقت وزارت خارجه جمهوری اسلامی علت را جویا شدند در کمال قلدری گفتند: ما هر کاری اراده کنیم، می‌توانیم انجام دهیم، در واقع به قول فرمایش رهبر عزیز انقلاب «آن‌ها نفت ما را دزدیدند»، اینجا بود که حضرت آقا امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، در تاریخ ۲۵ تیرماه ۹۸ فرمودند: «إن شاءالله عناصر حزب الله جمهوری اسلامی این کار‌ها را بی پاسخ نمی‌گذارند.

سردار تنگسیری افزود: در کمتر از ۷۲ ساعت، فرزندان غیور این ملت بزرگ در تنگه هرمز، فرمان و امر ولایی نائب امام زمان (عج) را عملیاتی کردند و قبل از غروب آفتاب روز جمعه ۲۸ تیرماه ۱۳۹۸ نفتکش انگلیسی «استنا ایمپرو» را در پاسخ به توقیف بی دلیل و قلدرمآبانه دولت بریتانیا توقیف و به لنگرگاه بندرعباس هدایت کردند.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »