ساخت و بکارگیری پهپاد یکی از راهبرد‌های دفاعی در نیروی دریایی سپاه است

هرمزبانفرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: ساخت پهپاد در سطوح مختلف عملیاتی و تکنولوژی‌های متعدد آن توسط ارتش و سپاه بسیار چشمگیر و غرورآمیز است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه صبح امروز در بازدید از یگان فرماندهی پهپاد نیروی دریایی سپاه در جمع رزمندگان دریادل این یگان گفت: ساخت و بکارگیری پهپاد‌ها یکی از راهبرد‌های دفاعی در نیروی دریایی سپاه است.

سردار تنگسیری گفت: امروز بحمدالله در نیروی دریایی سپاه نمونه پهپاد‌های منحصر به فرد طراحی و ساخته می‌شود و این نشان از همت جهادی و انقلابی افسران جوان و عملیاتی نمودن فرمانِ «ما می‌توانیم» فرمانده معزز کل قوا امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) است، به گونه‌ای که دشمن متعجب شده با این همه فشار‌های حداکثری و تحریم‌های گسترده چگونه فرزندان ایران اسلامی توانستند به این سطح رشد و پیشرفت در حوزه‌های تجهیزات دفاعی و نظامی برسند.

او پیشرفت‌های ارتش و سپاه در حوزه پهپادی را بسیار ارزشمند و قدرت ساز توصیف کرد و افزود: ساخت پهپاد در سطوح مختلف عملیاتی و تکنولوژی‌های متعدد آن، امروز هم در ارتش قهرمان و هم در سپاه پاسداران بسیار چشمگیر و غرور آمیز است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به بزرگداشت یاد و خاطره عملیات موفقیت آمیز و غرور آفرین توقیف نفتکش انگلیسی در ۲۸ تیرماه ۹۸ تصریح کرد: ملت ما ۲۸ تیرماه را فراموش نخواهد کرد چرا که در آن روز ما یکی از تکالیف و امتحان مهم الهی دوران خدمتی خود را با موفقیت انجام دادیم، ۲۸ تیرماه ۹۸ روز اقتدار و عزتمندی جمهوری اسلامی در عرصه سیادت دریایی است و باید رسانه‌های متعهد انقلابی همه زوایای ابعاد محتوایی آن را به خوبی برای نسل جوان کشورمان تبیین و تبلیغ کنند، حتی آموزش و پرورش می‌تواند این موضوع مهم را در کتب درسی دانش آموزان طرح ریزی و جانمایی کند تا نوجوانان، جوانان و آیندگان این مرز و بوم از افتخارات عزتمند این نظام مظلوم، اما مقتدر بیشتر بدانند و احساس غرور کنند.

دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری با تبیین برخی زوایای آن عملیات غرور آمیز گفت: در ۱۳ تیرماه ۹۸ به دستور انگلیس خبیث و با دخالت نیروی دریایی این کشور، نفتکش «گریس ۱» که حامل نفت خام جمهوری اسلامی ایران بود، بدون دلیل قانونی و قلدرمآبانه در تنگه جبل الطارق توقیف شد و وقتی مسئولان وقت وزارت خارجه جمهوری اسلامی علت را جویا شدند در کمال قلدری گفتند: ما هر کاری اراده کنیم، می‌توانیم انجام دهیم، در واقع به قول فرمایش رهبر عزیز انقلاب «آن‌ها نفت ما را دزدیدند»، اینجا بود که حضرت آقا امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، در تاریخ ۲۵ تیرماه ۹۸ فرمودند: «إن شاءالله عناصر حزب الله جمهوری اسلامی این کار‌ها را بی پاسخ نمی‌گذارند.

سردار تنگسیری افزود: در کمتر از ۷۲ ساعت، فرزندان غیور این ملت بزرگ در تنگه هرمز، فرمان و امر ولایی نائب امام زمان (عج) را عملیاتی کردند و قبل از غروب آفتاب روز جمعه ۲۸ تیرماه ۱۳۹۸ نفتکش انگلیسی «استنا ایمپرو» را در پاسخ به توقیف بی دلیل و قلدرمآبانه دولت بریتانیا توقیف و به لنگرگاه بندرعباس هدایت کردند.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »