مادامی که پشتیبان ولایت باشیم، دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند بکند

هرمزبان – رئیس اداره تبلیغات اسلامی رودان گفت: تا زمانی که با ولی فقیه و ولایت باشیم دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان  ، حجت‌الاسلام سید مهدی هاشمی رئیس اداره تبلیغات اسلامی رودا در جلسه یادبود یکی از بزرگان بخش گوهران بشاگرد که در مسجد امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار داشت: با مراجعه به سرنوشت ملت‌ها و اقوام گذشته در قرآن کریم و عصر انبیای الهی و مطالعه کتاب‌های تاریخی فراوان، هیچ امت و قومی را در ولایت مداری مانند ملت ایران پیدا نخواهید کرد.

وی افزود: امت‌های پیشین احکام و دستورات خدا را مستقیما از پیامبران و سفیران الهی شنیده‌اند اما نه تنها گوش نمی‌دادند، بلکه به آزار و اذیت پیامبران الهی نیز می‌پرداختند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی رودان ادامه داد: حضرت نوح(ع) ۹۵۰ سال مردم را به صراط مستقیم، حق و ولایت دعوت کرد، اما فقط ۸۰ نفر ایمان آوردند که حتی برخی نیز بعد از طوفان نافرمانی کردند.

حجت‌الاسلام هاشمی عنوان کرد: امت عصر پیامبر اسلام(ص) با وجود آنکه احکام الهی را مستقیما از آن وجود نازنین شنیدند، ولی هنوز غسل پیغمبر(ص) تمام نشده بود، ولایت را غصب و اهل بیت(ع) را به انزوا کشاندند.

وی یادآور شد: ملت نجیب و ولایتمدار ایران با تمام توان و سختی‌های که دشمن و استکبار به وجود آورده، اما نور ولایت را خاموش نکرده و با وجود آنکه دشمنان تلاش کردند حاکمیت ولی فقیه را از ملت بگیرند، اما مردم پشت سر ولی فقیه ایستادند و بر آرمان‌ها و اهداف انقلاب و اسلام پافشاری کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی رودان ابراز کرد: مردم ایران واقعه غدیر خم را زنده نگهداشته‌اند تا زمینه ظهور حضرت مهدی(عج) فرزند غدیر را فراهم کنند و در سایه سار حکومت جهانی مهدوی، عدالت و حاکمیت الهی بر زمین جاری شود.

حجت‌الاسلام هاشمی، خاطرنشان کرد: تا می‌توانید عید غدیر که بالاترین عید اسلام است را زنده و پویا نگه دارید و بدانید یکی از مصادیق جهاد تبیین، بیان ولایت اهل بیت(ع) است.

وی اظهار کرد: تا زمانی که با ولی فقیه و ولایت باشیم دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.

انتهای پیام/

منبع: روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »