مهدی ادیبان : نیازمند ایده‌های نوین برای توسعه گردشگری هستیم

هرمزبان – مهدی ادیبان سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش گفت: نیازمند ایده‌های نوین برای توسعه گردشگری هستیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان  ، مهدی ادیبان روز جمعه طی نشستی با اصحاب رسانه با موضوع ششمین المپیاد ورزشی کانون‌های وکلای دادگستری کشور،‌ اظهار کرد: رویدادهای مختلف در کیش باید در قالب زنجیره ارزش آفرینی تعریف شود تا در نهایت تاثیر مثبت بر تراز اقتصادی و معیشت مردم داشته باشد.

وی ادامه داد: تکمیل زنجیره ارزش آفرینی در تقویم گردشگری کیش منجر به توسعه پایدار این جزیره زیبای مرجانی خواهد شد.

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه نیازمند ایده‌های نوین برای توسعه گردشگری هستیم، اضافه کرد:‌ به عنوان نهاد حاکمیتی تمامی تلاش خود را برای ایجاد زیرساخت‌های لازم توسعه گردشگری در جزیره به کار خواهیم گرفت.

وی به برگزاری ششمین المپیاد ورزشی کانون‌های وکلای دادگستری کشور در کیش اشاره کرد و افزود: برای تثبیت این رویداد ورزشی در تقویم گردشگری کیش آمادگی داریم.

مهدی ادیبان با اشاره به حضور یک هفته‌ای ۸۰۰ ورزشکار در قالب المپیاد ورزشی کانون‌های وکلای دادگستری در کیش، بیان کرد: با لحاظ تعداد نفرات عوامل پشتیبانی،‌ خانواده‌های ورزشکاران و علاقه‌مندان به این حوزه،‌ میزبان چندین هزار گردشگر در قالب این رویداد ورزشی در جزیره زیبای کیش خواهیم بود.

وی ادامه داد: برنامه ریزی لازم برای هدایت حاضرین در این رویداد ورزشی به سوی مراکز گردشگری و تفریحی کیش انجام شده است.

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه با اشاره به میزبانی از مسابقات انتخابی تیم ملی غواصی در تابستان سال جاری، گفت: تفریحات و ورزش‌های دریایی در کیش بخشی از اقتصاد دریا محور است که در قالب تکمیل زنجیره گردشگری، حمایت‌های لازم برای تقویت رشته‌های ورزشی مرتبط انجام می‌شود.

وی با قدردانی از رویکرد مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد کیش در توسعه گردشگری ورزشی،‌ اظهار کرد: تحقق این امر نیازمند یک همکاری و هم افزایی است که خوشبختانه امروز در کیش شاهد آن هستیم.

مهدی ادیبان  همچنین از اقدامات معاون سابق گردشگری منطقه آزاد کیش در تلاش برای برنامه ریزی و توسعه صنعت گردشگری قدردانی کرد.

انتهای پیام/

منبع: ایرنا

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »