به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی سازمان زندان ها، مدیرکل زندان های هرمزگان گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۲۰۰ هزار نفر ساعت مهارت های فنی و حرفه ای به مددجویان در زندان های استان آموزش داده شده است.
وی افزود: در این مدت مددجویان در ۵۶ دوره فنی و حرفه ای و در ۲۰ رشته آموزش های لازم را فرا گرفتند.
سلیمانی اظهار داشت:جوشکاری، برق ساختمان، خیاطی، لوله کشی، مکانیک، بنا ساختمان و تعمیرات لوازم سرد کننده از جمله رشته هایی است که به مددجویان در زندان های استان آموزش داده می شود.
مدیر کل زندان های هرمزگان ضمن قدردانی از همکاری و تعامل مناسب اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان، هدف از این آموزش ها را توانمند سازی مددجویان و اشتغال مولد آنان پس از آزادی عنوان کرد و گفت:یکی از ابزار اصلاحی و تربیتی در زندان ها آموزش های فنی و حرفه ای است که به آن توجه ویژه ای شده است.
سلیمانی تصریح کرد: با فراهم کردن امکانات مناسب در زندان ها، زمینه جذب حداکثری مددجویان در کلاس های فنی و حرفه ای فراهم شده است.
وی با بیان اینکه حرفه آموزی باید در پی خود اشتغال به همراه داشته باشد افزود: باید با هدایت مددجویان به سمت تولید وخوداشتغالی نگرش منفی را نسبت به این اقشار تغییر داد که این مهم نیازمند همکاری سایر ارگانها و نهادهای حمایتی است.

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس
هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامههای ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













