حجت الاسلام محسن سالاری: امپراطوری آمریکا تمام شده است

هرمزبان – حجت الاسلام محسن سالاری امام جمعه شهرستان سیریک گفت: امپراطوری آمریکا تمام شده است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان  ، جت‌الاسلام والمسلمین «محسن سالاری» امام جمعه شهرستان سیریک در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، اظهار داشت: امام راحل در صحیفه نور می‌فرماید، آنچه که خفتگان را از خواب بیدار می کنند نهج‌البلاغه است یکی از صفت های اهل تقوا این است که اگر تذکری به آن می دهند را سر لوحه خود قرار می‌دهند،اهل تقوا مشکلات و مصائب دارند ولی به تذکر ها توجه دارند.

وی افزود: اگر می‌خواهیم قلبمان تسلیم هوای نفس گوناگون نشود قلبمان را با ذکر و یاد الهی بیمه کنیم، اگر می‌خواهیم به تذکرها عمل کنیم باید اهل ذکر باشیم،ذکر عامل ثبات است، توجه داشته باشیم به نماز یکشنبه های ذی القعده که نمونه ذکر و آرامش است، ۲۵ ذی القعده روز دحو الارض که روز رحمت است روزی که حضرت ابراهیم به دنیا آمد حضرت آدم به زمین آمد و همچنین زمین زیر خانه خدا گسترده شد، ان‌شاءالله در چنین روزی هم عدالت و عدل حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف از زمین کعبه بر روی زمان گسترانده شود.

امام جمعه سیریک تصریح کرد: دو سخنرانی حضرت آقا در سال حائز اهمیت مضاعف است اولی در آغاز سال نو در حرم رضوی دومین هم در سالروز رحلت امام خمینی (ره) حضرت آقا در این سخنرانی درباره ایمان و امید بعنوان دو مولفه نرم افزاری امام صحبت کردند، امام توانست با این دو قدرت سه کار کنند اول نجات کشور در داخل دوم به جهان اسلام خدمت کرد سوم در جهان بشریت بود.

وی با اشاره به اینکه امید آفرینی در جامعه امروز بسیار اهمیت دارد، گفت: مسئولین باید بین مردم باشند و با مردم شفاف باشند تشکر می کنم از هوا فضا سپاه که موشکی رونمایی کردند که فراصوت همانند اسمش فتاح باشد و شاهد فتح بیت المقدس باشیم، در مقابل آمریکا نمیشود برگه و کاغذ در دست بگیریم بلکه باید تجهیز شویم همین موشک فراصوت نمونه تجهیز ما است.

حجت الاسلام سالاری تاکید کرد: الان که آمده اند دم از مذاکرات برجام میزنند، همانند برجام گذشته که برد که برد نیست بعضی ها می گویند این موشک ها برایمان نان و آب نمی‌شوند، این موشک ها هم برای مردم نان می شود و هم مهمتر از نان می‌شوند، اگر امنیت نداشته باشیم دیگر نه جان و نه آب برایمان می مانند.

وی ادامه داد: حضرت آقا فرمود دوره امپراطوری آمریکا تمام شده و همانند کشتی تایتانیک که شکوه داشت اما در حال غرق شده است، دیپلماسی که الان جواب می‌دهند، مقاومت و اقتدار است نه سازش تسلیم شدن، امروز ایران اسلامی در بازی های سياسی حضور دارد و در سازمان ملل حضور دارد، در سال ۱۴۰۱ خواستند با آشوب های خیابانی ما را نابود کنند ولی نتوانستند.

منبع: دفاع پرس

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »